FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

 

rDr. Csik Ibolya "Pénzbárók titkos társasága" című könyvét, Viola Henderson írói álnéven 2007-ben publikálta.

A Gordon bankár család a II. Világháború elől Londonba települ át Magyarországról. Kalandos sorsukon keresztül betekinthet az olvasó a világ sorsát formáló elit fényűző életébe. Az ügyes házasságkötésekkel gyarapodó Gordonék tagjai egy titkos társaságnak, amelynek segítségével sikerül megőrizni hatalmukat és politikai befolyásukat.

 

tSzerelem, gyilkosság, zsarolás, manipuláció és rejtőzködés tarkítja életüket, miközben tisztes polgárként jelennek meg az emberek előtt. Egy újságírónő nyomozni kezd utánuk, és ezzel veszélybe kerül az élete. Az izgalmas történet napjainkig követi nyomon a Gordon bankárok titokzatos sorsát.

Ha valaki felismerni véli a történet hőseit, az nem a véletlen műve.

A könyv ára: 2490 Ft, itt kedvezményesen 1400 Ft-ért megvásárolható

 

e

 

 

 

 

Dr. Csík Ibolya (alias Viola Henderson) író-újságíró Budapesten él. Szegeden, a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, valamint a Magyar Újságíró Szövetség (MÚOSZ) Újságíró Iskolájában végzett.

A nagysikerű Reform hetilap egyik alapító tagja volt 1988-ban, ahol jogi rovatvezetőként dolgozott. Ezt a hetilapot a tulajdonosként akkor még Rupert Murdoch ausztrál sajtómágnás jegyezte.
A későbbiekben Dr. Csík Ibolya olyan országos magazinokat irányított főszerkesztőként, mint a "Nők Világa", a "Heti Riport" és az " Ádám Magazin". Jelenleg, vagyis 2009 óta a "Cadiz Média" szórakoztatáltó online magazin tulajdonosa és főszerkesztője.

Első könyve a ”Gátlástalanok” folytatásokban jelent meg 1990-ben, a Nők világa című lapban. Több mint hat esztendőn át 1993-tól, a Rubin Hotelban üzleti klubot is vezetett, "Ádám Klub" néven, ahová politikusok, üzletemberek és művészek jártak rendszeresen.

A "A Magyar karierek Caracastól Honoluluig" című riportkötetét 1997-ben publikálta. Ebben a kötetben meginterjuvolta többek között, mint Christina Onassis magyar származású főkomornyikját, az egykor dúsgazdag

Goldberge Leó lányát, Friderikát. Bemutatta a Honoluluban élő kalandos sorsú Makk festő családot, a hajdan törökverő Alapi nemesi család sarját, továbbá a milliárdos Csebi Pogány Alajos gyémánytkereskedőt.

A könyv ára: 700 Ft, ha e-mail-en, illetve telefonon jelzi vételi szándékát.

 

 

Telefonszám: 06-30-462-83-35

E-mail: csik.ibolya@chello.hu

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2013. Minden jog fenntartva
Design: C@diz