Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

David Copperfield

 

Paris parfümje

 

Paris Hilton nemrég bemutatta legújabb, szám szerint a 10-dik parfümjét Los Angelesben. A ”Tease” nevű illatszer reklámozásához a milliárdos örökösnő ezúttal Marilyn Monroe feledhetetlen személyét próbálta felhasználni úgy, hogy Monroe-nak öltözött. (dailymail.co.uk)

Paris a plakátokon is Marilyn hasonmásként pompázik.

 


Paris "Tease" parfümjének bemutatójára eljött Amanda Holden, brit színésznő is. Holden 10 évvel idősebb, mint Paris, ám a felvételeken, mintha a Hilton örökösnő látszódna idősebbnek.
A botrányhősnő Marilyn Monroe-nak öltözve sem aratott osztatlan sikert. Sokak szerint nem tudta odavarázsolni a vörös szőnyegre Monroe erotikus és elbűvölően szép alakját. Ráadásul annak ellenére, hogy Paris valószínűtlenül vékonyan vonaglott a bemutatón, mégis olyan ruhát viselt, amiben ennek ellenére sikerült egy kis pocakocskát produkálnia. A bulizós celeb produkciójából hiányzott a varázslat. Nem tudta maradéktalanul lenyűgözni a közönségét. Nyilatkozataiban arról beszélt, hogy minden időszaknak megvan a maga szőke ikonja, és természetesen napjainkban ki más is volna ez a csodálatra méltó személy, aki az ideált megtestesíti, mint ő maga, a káprázatos Paris.

 

 

 

 

 

 

 

Paris és Amanda Holden

A parfüm egyébként ciprusos-virágos hatású. A kompozícióban különleges arányban keverednek a virágillatok, valamint a bergamott, az alma, a barack és az ámbra.


 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@