FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

Heidi Klum sikerei

 

Heidi Klum új fehérnemű kollekciót dob a piacra a világhírű Új-zélandi Bendon fehérnemű céggel együttműködve, ami a "HK bizalmasa" nevet viseli. Klum nemcsak szupermodell, hanem televíziós műsorvezető és sikeres üzletasszony is egy személyben. Tervezett már fürdőruhákat, fehérneműt, cipőket, sőt parfümöket is alkotott.

j

 

 

 

 

 

A nevével fémjelzett új termékek kifinomultságot, nőiességet sugároznak. Emellett elindítja a "HK man" gyűjteményt is. A kényelmes, de modern fazonú férfi fehérneműk puha, elegáns hatást keltenek. Heidi Klum pedig, mint kreatív igazgató és a cég arca, természetesen saját márkáit reklámozza 2015-ben. Noha Heidi  42 esztendős, még mindig a második legjobban fizetett szupermodell a világon, Gisele Bündchen után.

 

 

 

A német szupermodell nemrég a Karib-tengeri St. Barth szigetén vakációzott barátjával, a 28 éves Vito Schnabel művészeti menedzserrel. A fiatalember tevékenysége nem annyira figyelemre méltó. Inkább családi háttere érdekes, hiszen apja, Julian Schnabel filmrendező, aki többek között a " Mielőtt leszáll az éj" című film alkotója, amelyben  a főszerepet alakító spanyol Javier Bardem színművész világhírűvé vált.
Heidi Klum magánélete rendkívül változatos. A modell-üzletasszony négy gyermeket nevel. Legidősebb leánya Leni, fehérbőrű. A kisebbik lány, Lou és két fiú gyermeke ex férjétől, Seal-től, az afro-amerikai zenésztől született. A családban jelenleg többségben vannak színes bőrűek. Nem csoda, hogy Klum rendkívül népszerű Németországban, ahol pártolják a vegyes házasságokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2015. Minden jog fenntartva
Design: C@diz