FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

q

 

 

A legdrágább szálloda

 

 

 

 

 

Makaóban 2016 nyarán megnyitja kapuit a világ legdrágább szállodája, a "La Villa du Comte", amelynek Stephen Hung, a kínai milliárdos a tulajdonosa.

wA üzletember elnöke a Hong Kongban bejegyzett "XIII. Lajos Holdingnak". Hung eddig számos más nagyvállalat irányításában is sikeresen részt vett. Többek között, korábban az "Ázsiai Merril Lynch & Co" befektetési bank társvezetőjeként is eredményesen dolgozott. A rendkívül fiatalos Hung több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi- befektetési iparágban, és nemrég megalakította saját befektetési társaságát.
Hung a tanulmányait a Columbia Egyetemen végezte, majd a Dél-Kaliforniai Egyetemen az üzleti adminisztráció terén mester fokozatot szerzett. A "La Villa du Comte" luxusépületének 200 fényűző lakosztályában a vendégek a komornyikokat a nap 24 órájában hívhatják majd. Fantasztikus római fürdőiben behúzható márvány padló foglalja magában a kádat. Ráadásul a fűrdőt elektromos bidé, króm bútorok, továbbá ólomüveg ablakok díszítik.

eA királyi hálószobában bársonyos mennyezet pompázik, és a faragott, aranyozott barokkbútorok korhű stílusban kápráztatják el a látogatókat. Romantika, elegancia jellemezi a szálloda tágas belső tereit. A hagyományokat megőrizve ötvözi a modern elemeket az egyedülálló elképzelésekkel. Hung szerint ezek együttesen lehetővé teszik a globális életstílus megjelenítését. A szálloda vendégeit Rolls Royce szállítja a repülőtérről a "La Villa du Comte" káprázatos épületébe. Makaó város egyébként Kína egyik leggazdagabb területe, és jó szórakozást kínál a kaszinó szerelmeseinek.

 

 


 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2016. Minden jog fenntartva
Design: C@diz