FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

 

 

Brenson eget földet ostromol

 

 

j

 

 

Sir Richard Brenson jól startolt az új évben. Megnyitotta első szállodáját Chicagóban 2015. január 16-án. A Necker sziget tulajdonosa eddig kizárólag milliomos vendégek pihenéséről gondoskodott tengeri üdülőparadicsomában. A New York-i székhelyű Virgin Hotels cég 2010-ben alakult és arra hivatott, hogy szállodahálózatot hozzon létre Amerikában. A társaság 2011 októberében megvette az 1920-ban létesült Old Dearborn Bank 27 emeletes patinás épületét, amit átalakított. A szakemberek megőrizték az épület történelmi jellegét, de a legkorszerűbb technikai eszközökkel szerelték fel. Ennek köszönhetően a chicagói Virgin Hotel elbűvölte a megnyitóünnepség vendégeit.
A dúsgazdag brit üzletember régi álma vált valóra, hiszen a szálloda nemcsak csodásan szép, hanem kíméli a pénztárcát is. A Chicagóban megnyílt hotelben 250 szoba várja a vendégeket. A sztenderd szobákon kívül 40 kisállatbarát, 40 ekluzív és két pazar penthouse lakosztály kényezteti az ideérkezőket.
A legfőbb tulajdonos  a brit székhelyű Virgin Hotels Group Limited, amelynek feje Richard Brenson, a milliárdos vállalkozó. Ehhez a vállalathoz tartozik többek között a Virgin repülőtársasáság és a Necker Island is.

 

 

Brenson meg akarja hódítani Amerikát, és 2025-ig 20 helyszínen építi meg szállodáit. A tervek szerint 2016-ban nyitja meg kapuit New Yorkban, a 29-dik utca és Broadway sarkán az új 300 szobás szállodája. Még abban az évben átadják Nashville-ben a 240 szobás Virign Hotelt is.
Brenson űrutazást is ajánlgatott már, de tudjuk, hogy a megvalósítására még várni kell. Álmai között szerepel egy űrhotel is. Úgy tűnik azonban, hogy az ehhez szükséges tőkét még a földi szállodáival próbálja majd előteremteni.

 


Kényelmes szoba a Virgin Hotelben

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2015. Minden jog fenntartva
Design: C@diz