FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 Ivanka cégét ellehetetlenítették

 

 

 

Ivanka Trump felszámolja az általa 11 évvel ezelőtt alapított és a nevét viselő divatcégét. Az állandósult politikai támadások, továbbá a vásárlási bojkottálás miatt folyamatosan csökkent vállalkozásának bevétele. Ellenségei felszólították az embereket, hogy ne vásárolják a Trump család érdekeltségébe tartozó vállkozások termékeit és szolgáltatásait. Végül az Egyesült Államok hivatalban lévő elnökének a lánya a cég bezárás mellett döntött. A politikai zaklatások tehát célba értek. A folyamatban lévő szerződéseknek még eleget tesz a vállalat a készletek kifutásáig, de új megállapodásokat már nem kötnek a társaság vezetői.


Korábban Ivanka cégét azzal vádolták, hogy külföldön olcsóbban értékesíti a termékeket. Sokan attól tartottak, hogy egyes külföldi kormányok, mint Kína, megadhatják a védjegyjogokat, és ezzel kedvezően támogathatják az elnök lányát.

Ivanka Trump fantasztikus cipőket, kézitáskákat, ruhákat és más egyéb kiegészítőket forgalmazott elfogadható áron. Továbbá az ékszerüzletágban is beszállt, ízléses, elegáns ékszerekkel jelent meg a piacon.
Most azonban mindennek vége. Azt nyilatkozta, hogy nem tudja visszatér-e még egyáltalán az üzleti életbe. Egyelőre kizárólag apja tanácsadójaként dolgozik.
A Trump família legelszántabb tagjának üzleti vállalkozását tönkre tették azok, akik álságosan a szabadversenyt hirdetik, és kultúrált demokratának vallják magukat. Az elnök lánya és csapata azonban a rendkívül ádáz körülmények ellenére is jelentős sikert ért el az elmúlt időszakban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz