FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 

Goldsmithok a Windsor-házban

 

 

 

Egyes állítások szerint a James Goldsmith, a Rothschild család egykori nagy riválisa, valójában Diana walesi hercegnő édesapja. Hivatalosan azonban John Spencert tekintik apjának, hiszen Diana anyja, Frances Shand Kydd a gróf felesége volt. Egyes vélemények szerint azonban Goldsmith és Frances titkos szerelmi kapcsolata éppen Diana születésére tehető.

A zseniális, angol-francia James Goldsmith iparmágnás romantikus életével sokat foglalkozott a brit sajtó. A kalandos életű üzletember 64 évesen Franciaországban halt meg hasnyálmirigyrákban.

A milliárdos többször házasosodott, és ha megnézzük James Goldmsith fiának, Zacariasnak a fotóját, akkor lényegében a hercegnő fiú változatát láthatjuk. A vonások, az arckifejezés tökéletes hasonlóságot mutatnak. Ráadásul a két család szoros kapcsolatot ápol egymással. Goldsmith törvényes lánya, Jemina ugyancsak rendkívül módon hasonlít Diana hercegnőhöz. Még az ízlésük is egyezett. Jemina feleségül ment a pakisztáni Imran Khanhoz, Diana hercegnő az esküvőjükön is részt vett. A pár azonban 9 évi házasság után elvált, ugyanis Jemina Goldsmith Kahn rossz bánásmódra hivatkozott. Diana pedig eközben őrülten beleszeretett a pakisztáni Hasnat Khan sebészbe, aki nem más, mint Imran Kahn távoli unokatestvére, akit éppen Jemina által ismert meg. Diana feleségül akart menni az orvoshoz, még akkor is, ha azután Pakisztánban kellett volna élnie. Hasnat Kahn azonban nem akart házasságot kötni a hercegnővel.

 

 

Hasnat konzervatív muszlim családból származott, iszonyodott a nyilvánosságtól és a sajtóhajszától, ami a hercegnőt körülvette. Tudjuk, hogy Diana valójában Dodi Al Fayeddel csak féltékennyé akarta tenni Hasnat Kahnt. Sajnos ma már Diana is halott, ám kalandos élete túlszárnyalta James Goldsmith szerelmi legendáit.
A Windsor-ház, vagyis a királyi család kötődése a Goldsmith családhoz azonban ezzel még nem ért véget. A tragikusan elhunyt Diana idősebb fia, William herceg feleségül vette Kate Middletont, aki immár cambridge-i hercegnő, de édesanyját úgy hívják, hogy Carole Elizabeth Goldsmith. Amiből arra következtethetünk, hogy Kate sem véletlenül került a királyi családba.

Most azt mondják, hogy a hercegnő anyjának ősei bányászként keresték kenyerüket, és nem kötődnek a gazdag Goldsmith családhoz. Ez azért érdekes, mert időközben kiderült, hogy Kate mamája, Caroline IV. Edward király törvénytelen leszármazottja, vagyis arisztokrata család sarja, ahol viszonylag kevés a bányász.

Ráadásul Gery Doldsmith, Kate hercegnő nagybátyja pedig milliárdos. Az igazságot természetesen csak ők tudják. William herceg és Kate hercegnő két kis gyermeke George és Charlotte végül is többszörösen, mindkét ágon kötődik a Goldsmith családhoz.

 


 

 

A BBC azt tervezi, hogy hamarosan filmet forgat Diana hercegnő életéről.

 

 

 

 

 

Kate és William a gyermekeikkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz