FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

Kylie túltett Zuckerbergen


A világ legfiatalabb milliárdosa, a 21 éves amerikai Kylie Jenner a Kardashian-klán tagja. Sokak szerint felülmúlta Mark Zuckerberget, a Facebook társalapítóját, aki 23 évesen vált szuper gazdaggá. A sikeres modellt és televíziós személyiséget a vállalkozása, a Kylie Cosmetics tette vagyonossá. Jenner rendkívül népszerű az Instagramon, hiszen 128 millióan követik. Ezt az óriási figyelmet használja fel a kozmetikai termékeinek reklámozására.

 

 

Kylie ingatlan ügyletei is figyelmet érdemelnek. Első házát, a Kaliforniában lévő Hidden Hillst 17 évesen vásárolta, majd 1 millió dollár nyereséggel eladta 2018-ban. Ezután további két birtokot vett a térségben, de Kylie már ezeken is túladott. Élettársával, Travis Scott  rapperrel nemrég egy 13,5 millió dolláros villát vett Beverly Hillsben. Közös gyermekük is született már a kapcsolatukból. Kylie manapság legtöbbször a kislányával közös képet tesz közzé az Instagramon.

 

Tény, hogy nehéz követni Kylie üzleti ügyeit. Jenner 2015-ben amerikai védjegy bejelentést nyújtott be a "Kylie" név használatára. Ám emiatt az ausztrál énekes, Kylie Minogue beperelte. Minogue 2017 februárjában végül megnyerte a Jenner elleni jogi csatát.

A közelmúltban Jenner neon színű ajak-logójával is gondok adódtak. A Kylie életét bemutató TV-sorozatot az NBC készítette, amelyben egy csillogó neon ajak szerepelt logóként. Sara Pope, brit festő, akinek a műveit a világ számos városának művészeti galériáiban már bemutatták, pert indított a Jenner és az NBC Universal ellen a jellegzetes neonszáj-logó jogtalan használatért. Hope szerint feltűnően hasonlít leghíresebb alkotására, a "Temptation Neon-ra". Az NBC viszont állítja, hogy a sorozathoz használt ajaktervezést, egy harmadik tervező hozta létre. A vita még nem zárult le, most vizsgálja az amerikai szerzői jogvédő hivatal. 

A baloldali fotó Sara Hope alkotása, a jobb oldalit pedig Jenner műsorában használták:


Kylie Jenner nemrég ünnepelte 21-dik születésnapját Las Vegasban. A bulin Swarovski-kristályokkal borított különleges ruhát viselt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz