FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Nem csak szép, de humoros is

 

 

Jennifer Lawrence amerikai színésznő bevételeinek nettó értékét 120 millió dollárra becsülik, noha még csak 28 esztendős. A sztár számos alkalommal megcsillogtatta kivételes humorérzékét a különböző szórakoztató televíziós műsorokban. Testvéreivel is egyre gyakrabban mutatkozik. Képünkön két szakállas bátyjával látható. Blaine és Ben Lawrence között állva nem tűnik szembeötlőnek a hasonlóság, bizonyára ez már a plasztikai beavatkozásnak köszönhető. Tény azonban, hogy Jennifer a legfiatalabb, a leggazdagabb és a legszebb a családban.


Blaine (jobb szélen) egy Camp Hi-Ho nevű napi tábort üzemeltet.  Blaine szerint az egész família jóváhagyta életformáját, ugyanis férfi partnereket választ magának.
A legidősebb testvér Ben (baloladalon) ügyvezető és társtulajdonos a Louisville Geek cégnél. A fúk szemmel láthatóan élvezik a Jennifer hírnevéből rájuk vetülő népszerűséget.
Gyermekkorában Lawrence egyházi műsorokban és iskolai musicalekben játszott. Már 14 éves korában felfedezte egy tehetségkutató New Yorkban. Ezután Los Angelesbe költözött és kezdeti színészi sikereit is televíziós műsorokban aratta. Lawrence hírneve tovább nőtt, amikor Katniss Everdeent alakította a Az éhezők viadala című filmsorozatban (2012-2015 között), ami minden idők legsikeresebb akcióhősnőjévé tette.


A Napos oldal című filmben (2012) nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek szóló Oscar-díjat kapta meg 22 évesen, így a díj második legfiatalabb győztese lett. Lawrence ezután megnyerte a BAFTA díjat, az American Hustle című fekete komédiában figyelmfelkeltő teljesítményéért 2013-ban. Jennifer a közelmúltban Magyarországon járt, a Red Sparrow, vagyis Vörös veréb című produkcióban szerepelt, amit nálunk forgattak. Budapestet nagyon megkedvelte, és azt nyilatkozta, hogy még szívesen visszatérne ide.

 


Jennifer Lawrence még 2013-ban megvásárolta Jessica Simpsontól a képen látható csodás házat, amit igazán jó érzékkel rendezett be. Az épület valóban romantikus hangulatú és elegáns otthon. Nemrég vett egy új Mercedes Benz luxusautót is 200.000 dollárért. Jennifer Shrader Lawrence idén augusztus 15-én ünnepli 28. születésnapját.

Esti fényben ragyog a villa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz