FŐOLDAL Milliárdos írók Művészet
 
 

Tom Jones és a fiai

 

 

A 73 éves Tom Jones, azaz Sir Thomas John Woodward nemrég Abu-Adabiban lépett színpadra, óriási sikerrel. Kevesen képesek ilyen idős korban ébren tartani a közönség érdeklődését, és világszínvonalú előadást produkálni.
A walesi születésű énekes pályafutása alatt több mint 100 millió lemezt adott el. A Brit birodalomnak zenei hírnevet szerző világsztárt II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte.
A sztár élete azonban nem csak fény és dicsőség. Az utóbbi időben egyre több információ jelent meg 24 esztendős, törvénytelen fiáról. A drogfüggő Jonathan Berkery állandóan híres apja után sóvárog, és kifogásolja, hogy a világsztár nem akar vele találkozni.
Tom Jones állítólag 47 éves korában találkozott Jonathan anyjával. Katharine, a hajdani modell, New Yorkban egy éjszakai klubban ismerkedett meg a sztárral.

Az egyszeri, három napos kaland következménye egy gyermek lett. Eleinte az énekes hallani sem akart amerikai utódjáról. A nő azonban 1989-ben bírósághoz fordult. A DNS teszt kimutatta az apaságot, és megítélték a 2500 dolláros gyermektartási díjat. Tom azzal védekezett, hogy áldozatul esett a csábításnak. A sztár ezt követően teljesítette anyagi kötelezettségét, de továbbra sem kíván találkozni törvénytelen fiával. Jonathan azt nyilatkozta a sajtónak, hogy dühös, csalódott gyermekkor jutott osztályrészül neki, és szüntelenül arra vár, hogy kapcsolatba kerüljön az apjával. Kokainfüggőségének okát is ezzel magyarázta. Végül az anyja is megelégelte Jonathan ügyeit, és kidobta. Ezután utcán és parkokban aludt a padokon.

Jelenleg Jonnathan egy bérelt lakásban lakik Miamiban, és karaoke bárokban énekel. Azt tervezi, hogy hamarosan a saját dalait majd felveszik egy stúdióban.
Szerencsére Tom Jones azonban egy törvényes fiúval is büszkélkedhet. Mark Woodward menedzserként dolgozik híres apja mellett. Amióta az énekes nem festi a haját és a szakállát, azóta feltűnően hasonlítanak egymásra. Mi több, apa és fia inkább fivéreknek látszanak. Tény, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyozott, és remekül dolgoznak együtt.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2013. Minden jog fenntartva
Design: C@diz