FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Halál Mallorcán

 

Rachel Reeves, brit milliomos 18 éves lányát, Josie Clachert nemrég holtan találták mallorcai villájuk úszómedencéjében. Egy ismerősük azt nyilatkozta a Sun Online-nak, hogy Josie előzőleg egy éjszakai partin vett részt a barátaival, és nem sokkal az alaroi villába való visszatérése után találtak rá a holttestére.

Josie anyja, az ismert brit üzletasszony, aki a Moneypenny hívásfogadó és élő chatszolgáltató társalapítója, az eset idején szintén a családi nyaralóban tartózkodott. Mégis a szomszédok riasztották a hatóságokat, miután sikoltozást hallottak. A sürgősségi szolgálatok a villa felé rohantak, de a mentősök már nem tudták Josie-t újraéleszteni. A helyszínen halottnak nyilvánították. Josie a Moreton Hall nevű exkluzív bentlakásos iskolában tanult. Apja, David Clacher is prominens személyiség, a Wrexham Schwarz cég igazgatója.

Josie édesanyja, Rachel és annak bátyja, Ed Reeves 2000-ben együtt alapították a Moneypenny kommunikációs szolgáltató társaságot. A testvérpár mindössze 10 000 font saját pénzzel kezdte el a vállalkozást. Ma a cég értéke több, mint 100 millió font. Mintegy 13 000 vállalatnak nyújtanak szolgáltatást. Az Egyesült Királyságban 8000 vállalkozás nevében, több mint 500 embert foglalkoztatnak. Székhelye Wrexhamben található. Sikereiknek köszönhetően a család élvezhette a luxuséletvitelt, de a baj sajnos mindig ott ólálkodik a kertek alatt.

A cég szóvivője elmondta, hogy mindannyian megrendültek Josie megdöbbentő halála miatt, és a család együtt próbálja feldolgozni a súlyos veszteséget. A brit külügyminisztérium szóvivője megerősítette: "Támogatjuk a Mallorcán elhunyt brit nő családját, és kapcsolatba lépünk a spanyol hatóságokkal." Mi pedig várjuk a nyomozás eredményét.

Képünkön Josie Clacher látható:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz