íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

g

eKristály kajakokkal,
azúrkék vizeken

 

 
Az egzotikus szigetvilágban átlátszó kajakok fedélzetén csodálhatják a nyaralók a lagúnák tengeri flóráját és szépségét. Nem kell lemerülni a víz alá kényelmetlen búvármaszkban, hiszen a hullámokon lebegve is gyönyörködhetnek a különleges tengeri élőlényekben és korallokban. Ráadásul ez rendkívül biztonságos megoldás, hiszen a cápatámadástól, vagy a medúzáktól sem kell tartani a turistáknak.

Többek között Reunion és Tahiti szigetén, továbbá a Maldív-, valamint a Seychelle-szigeteken is élvezhetik az odalátogatók az úgynevezett kristály kajakokat. Ez a megoldás azért olyan népszerű, mert ezeken a területeken a víz azúrkék, tiszta, áttetsző, ami remek lehetőséget kínál a tengeri világ felfedezésére. A kajakhoz egy kétevezős lapát tartozik, amivel felváltva kell evezni mindkét oldalon, a kenuhoz pedig egyevezős lapát jár, és csak az egyik oldalon kell evezni. A kajakban azonban lényegesen könnyebb az evezés. Könnyedén fordul a vízen és egyszerűbb navigálni, továbbá keskenyebb formája miatt gyorsabban siklik a tenger felületén. 
Különleges élvezet a kristály csónakból nézni a veszélyes tengeri élőlényeket, sőt biztonságos is.

Akik nem a cápák látványára vágynak, csak ringatózni szeretnének az egzotikus környezetben, azok sem csalódnak, hiszen az áttetsző kajakokban intenzívebben élvezhetik a tiszta kék tengert, az elbűvölő tájat és a tökéletes harmóniát.

 

 

A turisták kedvelik a kristály kajakot:

 

 

 

 

 

 

 

 
Archívum Kapcsolat