Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Hihetetlen! Karda Bea a hatodik X-be lép

Ma is bombázó

 

Aki járt már Karda Bea koncertjén az tudja, hogy az énekesnő maximalista, és mindig fantasztikus hangulatot teremt. Manapság is remek formában van, rendszeresen fellép és gyakran szerepel tv műsorokban.


„Ha nem énekelhetnék, akkor depresszióssá válnék” – mondta Bea, aki mindig lendületes és örömet akar sugározni. A fellépéseken kívül az oktatást is fontosnak tartja. Már hat esztendeje a főváros több művelődési házában is Karda Bea Stúdiót működtet, Sasvári Annamária Zora kolléganőjével együtt. Tanítja azokat a fiatalokat, akik énekesi pályára készülnek, de kortól függetlenül azokat is, akik egyszerűen csak lelkesedésből énekelnek. Tanítványaival számos jótékonysági fellépést is vállal évek óta, ahol a beteg és fogyatékos gyerekeknek szereznek boldog perceket, de más eseményeken is örömmel énekelnek. Éppen ennek köszönhetően néhány évvel ezelőtt karitatív munkásságáért a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemrendjével tüntették ki.
A lehengerlő stílusú, gyorsbeszédű sztár, riporternek is alkalmasnak tartaná magát. Bár ilyen felkérést egyelőre még nem kapott, úgy véli, hogy még nem késett le róla, hiszen meg tudná oldani ezt a feladatot is. Bea vagabund személyiség, de ugyanakkor állandóan meg akart felelni szülei elvárásainak. Betegesen imádta őket, pedig nem kényeztették őt. Karda Bea édesapja révén olasz származású, nem csoda, ha az iskolában olaszul tanult és ma is beszéli a nyelvet.
Eddig mindvégig kettősség jellemezte az életét, egyszerre volt merész és kötelességtudóan engedelmes. Édesapja nyolc esztendeje, anyukája három éve halt meg. Nehezen dolgozta fel elvesztésüket, de úgy érzi, lassan elmúlik a kettősség az életéből. „Most már senkinek sem akarok megfelelni” – mondta eltökélten.


Lánya Nikolett, mintha tanult volna édesanyja sorsából, mindig bátran vállalja a kockázatot, már 20 évesen elköltözött otthonról, és az önálló életet választotta. Már lassan egy esztendeje Angliában él. Amikor még itthon lakott, akkor elnyerte az Oriflame arca címet, és modellként is megmérette magát. Szerencsésen beindult a karrierje, utazni kezdett és bejárta a világot. Többek között Dél-Koreába, Kínában és Japánba is eljutott. Majd pályája jelentős fordulatot vett. Váratlanul hátat fordított a szépségiparnak és egy ideje csak a gyógyítás érdekli. Alternatív gyógyító terápiát tanult egy évig Bali szigetén, és ingyen gyógyította a betegeket a kórházakban. Niki merész és mindent meg akar ismerni. Tökéletesen beszél angolul, de nem jön zavarva akkor sem, ha olaszul, spanyolul, vagy netán japánul kell megszólalnia. Egyszerre vagány és fegyelmezett. Világpolgár. Most két hónapos kurzusra készül Angliában. Az énekesnő és a lánya, a távolság miatt sajnos ritkán találkozik, de Interneten és telefonon napi kapcsolatot tartanak, hiszen fontosak egymásnak. Bea szerint Niki tőle örökölte azt a tulajdonságot, hogy egyáltalán nem közömbös mások sorsa iránt. De egy kicsit bátrabb, nem engedi, hogy a kötelékek, kötöttségek megbéklyózzák.
- A lányom, nem csak önálló, de általában bölcsen is ítéli meg a helyzeteket. Én sajnos a magánéletemben sok mindent elrontottam. Például rosszul választottam párt magamnak 21 évesen. Mindig engedelmes- kedtem a szüleimnek. De nem tudtam igazi családot teremteni a gyermekemnek. Túlzottan kinyitottam a szívemet a férfiaknak. A lányom már 18 éves korában helytelenítette, hogy mindig meg akartam felelni a partnereimnek is – mondta az énekesnő.

Niki és Bea

 

 

Bea 22,5 éve, a válása óta egyedül él, és soha nem költözött össze senkivel. Bár mindig jókedvű, barátkozó természetű és kedveli a társasági életet, érthető módon nem szeretne csalódni. Amikor színpadra lép derűs, vidám, fesztelenül szórakoztatja a közönséget.
Szerencsére tavaly új párra talált, akit az Interneten ismert meg. Bízik ebben a kapcsolatban, és szívesen kipróbálná az együttélést is, hiszen soha nincs késő a boldogsághoz.


Karda Bea a szűz jegyében született, ráadásul, a világhírű Bioncey-hoz hasonlóan, éppen szeptember 4-én. Az énekesnő a kínai horoszkóp szerint Tigris, és éppen az idén, a Tigris évében lesz 60 éves, bár ez cseppet sem látszik rajta. Bea ma is bombázó és kortalan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@