FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


  

Kate Moss lánya szintén a modellkarriert választotta

 

 

Kate Moss, a 90-es évek nemzetközi szupermodell ikonja egy korszakot jelöl immár. A 44 éves hírességnek botrányok és zűrös szerelmi kapcsolatok tarkították eddigi életútját. Híres szerelmei közt tartatják számon Johnny Deppet, Pete Dohertyt és egykori férjét, Jemie Hience brit zenészt és dalszerzőt.

Jelenleg Nikolai von Bismarck gróf a kedvese, akinek Ottó von Bismarck, a vaskancelár volt az egyik őse. Az arisztokrata férfi 1986-ban született, tehát fiatalabb a modellnél. Nikolai már 13 esztendős kora óta készít divatfotókat. Kapcsolatuk már három éve tart.
Kate Moss korábban néhány évig együtt élt Jefferson Hack-kel, a Dazed & Confused kiadó alapító szerkesztőjével. Lányuk, Lila Grace Moss Hack 2002-ben született. A páros két évvel később szakított, de mindketten sok időt töltenek gyermekükkel. Lila Grace immár 15 éves, és úgy tűnik, hogy követi anyját a modellvilágban.

 

 

 

 

 

 

Moss nevéhez kötődik a heroinsikk-k-pillantás, ami sokakat megbotránkoztatott annak idején. Aztán 2005 szeptemberében kitört a botrány, ami miatt a világ minden táján beszéltek róla. A "The Mirror" tette közzé a képeket, amelyeken a modell kokaint szippantott. Ezután számos cég megatagadta vele a munkát, és emiatt sok pénzt veszített.
Rövid ideig elvonókúrán vett részt, majd 2006-ban visszatért a kifutóra, és elnyerte az "Év modellje" díját a British Fashion Awardson. Kate azóta is számos felkérést kap. Lányát azonban hosszú ideig igyekezett távol tartani a reflektorfénytől, pedig korábban már szerepeltek együtt az olasz Vouge magazin címlapján. Ám tavaly Lila Grace feltünt néhány reklámfotón is. Moss kislánya tehát megkezdte karrierjét a divatiparban.

 

 

Kate Moss még mindig szép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz