FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Lagerfeld makaói szállodája

 


 

Hamarosan megnyílik Karl Lagerfeld luxusszállodája Makaóban. Olyan divatdiktátorok példáját követi, mint Armani vagy Versace, akik már több exkluzív szállodával büszkélkedhetnek.


Lagerfeld vezető tervező a Chanel és a Fendi divatháznál, valamint a saját cégénél. Első hatcsillagos szállodája, a makaói Lisboa Palace Complex szálloda- és szórakoztatóközpontban kapott helyet. Az átadás pontos időpontját senki nem tudja még, hiszen eredetileg már tavaly be kellett volna fejezni az építkezést. Az illetékesek nemrég azt jelezték, hogy a Lisszabon-palota a 2017 negyedik negyedévben feltétlenül elkészül.

 

 

Az épületkomplexumban három szálloda működik majd, a Lisboa Palace, a Karl Lagerfeld Hotel és a Palazzo Versace Macau.
A hatalmas létesítményben összesen mintegy 2000 hotelszoba, továbbá számos üzlet, étterem és különféle szórakozási lehetőség várja majd a vendégeket. A kaszinóban körülbelül 700 szerencsejáték és 1000 játékgép szórakoztatja az ideérkezőket.
A nemzetközileg integrált üdülő-kaszinó építése 2014-ben kezdődött. A Palazzo Versace szálloda, ami az olasz Versace  családé, 270 szobával és lakosztállyal rendelkezik. Karl Lagerfeld márkás hotelében szintén 270 szoba és lakosztály található, a többi helyiség a Lisboa Palace tulajdona, vagyis a makaói befektetőké. A híres divattervező luxusszállodája a "Karl Lagerfeld Greater China" saját márkanevet viselheti majd.

 

Lagerfeld az egész szállodáját maga álmodta meg, amelyben XIX. századi hangulatot teremtett. Már korábban is vállalt különféle belsőépítészeti munkákat luxusintézmények kialakításánál, de most büszkén jelentette be, hogy itt minden az elképzelései szerint alakult. Leszámítva az átadás időpontját.

 

A 20 emeletes épület Makaó déli részén található, amely az egyetlen olyan hely Kínában, ahol a szerencsejáték engedélyezett. Figyelemre méltó információ, hogy a makaói kaszinók jövedelme hatszorosa az amerikai Las Vegas bevételeinek, vagyis igazán jók a kilátások.

Egy panorámás szoba:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz