FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 A spanyol királyné költekezései


 

 

 

Letizia, VI. Fülöp spanyol király felesége divatikonná vált. A korábbi esztendőkben több mint 80 ezer eurót költött ruházatra, divatcikkekre és ékszerekre. Letizia az első nem nemesi származású királyné 1879 óta az ország élén, talán ezért nyűgözte le ennyire a luxuséletmód. Egy újságíró és egy ápolónő lánya, akit sokan éppen azért kedveltek, mert egyszerű családból érkezett. A csinos hölgy 1995-ben szerzett diplomát. Mexióban kezdte a pályáját, majd a Bloomberg kommunikációs lánchoz csatlakozott. Sikeresen választott társat, hiszen 2004-ben Fülöp herceg feleségül vette, akit 2014-ben már királlyá is koronáztak.

Letizia spanyol divatszimbólummá vált. Általában 131 ezer euróval gazdálkodik évente, ez az összeg közpénzből származik. Azt mondják róla, hogy mindig elképesztőn elegáns. Nem kötelezte el magát egyetlen stílus és egyetlen márka mellett sem. A királyné kifinomult ízlését igazolják elegáns ruhái, decens kosztümjei. Ám az alattvalók elégedetlenkedtek amiatt, hogy 2016-ban szinte a teljes keretet ruházkodásra költötte, 2017-ben viszont már 96 ezer euróra csökkent a pazarlása. Mára tovább javult a helyzet, de még mindig magasnak találják a költekezését.

A Süddeutsche Zeitung és a Bild közölte, hogy a spanyol királyi ház a legnépszerűtlenebb az európai uralkodó családok között.  Letizia válasza a kritikákra az volt, hogy megpróbál egyszerűbb, de mégis lenyűgöző ruhákat viselni, amelyek immár sokkal kevesebb pénzbe kerülnek. Nemrég azzal kápráztatta el környezetét, hogy nem egészen 100 euróba kerülő ruhában jelent  meg egy fogadáson.

Egyszerűen tökéletes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz