FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Lindsay Lohan egy szigetre vágyik

Jelenleg Dubajban él Lindsay Lohan amerikai színésznő, és számos üzleti vállalkozás iránt érdeklődik. Többek között egy szigetet akar vásárolni a World Islands-on, amit természetesen saját magáról szeretne elnevezni.
Lindsay, becenevén LiLo már bizonyította rátermettségét az üzleti életben. Athénban, 2016-ban megnyitotta a Lohan-szórakozóhelyet.  Ám ennyivel nem érte be, választott egy második görög helyszínt is, és a csodás Mykonos szigetén létrehozta a "Lohan Beach House" tengerparti klubot. Majd Rodosz szigetére is szemet vetett, ahol újabb Lohan-klubot alapított.

Az orosz Egor Tarabasovval folytatott zűrzavaros kapcsolta után nem tért vissza Amerikába, hanem Dubajba költözött. A nála 8 évvel fiatalabb milliárdos férfi olykor meglehetősen durván bánt a színésznővel. Úgy tűnik, hogy most új korszak kezdődik Lohan életében. A döntését azzal magyarázta, hogy szereti ugyan New-Yorkot, de a nyugalmat és a békét a Közel-Keleten találja meg. Korábban Londonban is sok időt töltött, de Dubajban egyszerre lelte meg a békességet, a nagyvárosi életet és a lesifotósoktól mentes környezetet.
A másik fő célpontja továbbra is Görögország, ahol ugyancsak sok időt tölt klubjainak irányításával. A csodás szigeteken gyakran meglátogatja anyja, Dina és húga, Aliana Lohan.


 


 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz