Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Elvis lánya Európába költözött

 

Lisa Marie Presley és családja a közelmúltban megérkezett Angliába, hogy új életet kezdjen. Elvis lánya negyedik férjével, a 42 éves Michael Lockwood-dal, valamit a tizennyolc hónapos ikerlányaikkal Harper-rel és Finley-vel építi fel új világát Nagy-Britanniában.
Ex-férje, a néhány éve elhunyt Michael Jackson körül keringő pletykák is arra ösztönözték, hogy elmeneküljön Amerikából. Lisa egyáltalán nem titkolta az elmúlt években, hogy megveti a Los Angeles-i sztár életformát, és végül úgy döntött, hogy az Egyesült Királyságban telepedik le.

A tragikus sorsú Elvis Presley lánya végül is megtalálta a tökéletes brit otthont a kenti Tunbridge Wellsben, amely közel fekszik a sussexi Grinstead városhoz, ahol a szcientológia alapítója L. Ron Hubbard telepedett le 1959-ben, miután elhagyta az Egyesült Államokat. Lisa is ennek az ellentmondásos vallásnak a követője, de állítólag ennek köszönhetően sikerült leszoknia a drog- és gyógyszerfüggőségről.


Lisa Marie Presley 8 millió fontért vásárolt egy előkelő kastélyt, amelyben 11 hálószoba, fedett uszoda, mozi és szauna is található, továbbá egy csodás kis tavacska is ékesíti a 90 hektáros hatalmas területet. Tehát megvan minden kényelem, és feltehetően itt a nyugalom is megadatik számukra az újrakezdéshez. Ezt a birtokot szigorúan őrzik. Érkezésük előtt quad motoros járőrök fésülték át a környéket. Lisa és férje úgy nyilatkozott, hogy végre megtalálták a megfelelő életminőséget, ami segíti az életük kiteljesedését. Ezt a vidéket udvariasság, kultúra és szépség jellemzi, és lehetővé válik számukra is, hogy más képet alkossanak a világról.

 

 

Voltak, akik úgy gondolták, hogy a napfényes Kalifornia után nehezen barátkozik majd meg a híres pár a sokkal markánsabb angliai időjárással. Ám Lisa és férje úgy nyilatkozott, hogy szeretik a hideget és az esőt is.

 

 

 

Lisa és volt férje Michael Jackson

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@