FŐOLDAL Milliárdos írók Művészet
 
 

Lisa Marie Presley szakított a szektával

 

 

Lisa Marie kiábrándult a szcientológus szektából. Elvis Presley egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley és édesanyja, Priscilla régóta tagjai a Szcientológiai egyháznak.
Ám mostanában a bulvár lapok arról írtak, hogy Lisa Marie elhagyta ezt a táraságot.

Nemrég megjelent "Storm and Grace" című új albuma egyik dalában arról énekel, hogy azért távolodott el a szektától, mert zavarta a korrupció, a lélektelenség és etikátlanság. Lisa Marie a honlapjáról is eltávolított minden szcientológiával kapcsolatos írást, vagy megjegyzést.

 

Elvis Presley lányának most megjelent harmadik albumáról azt nyilatkozták a zenekritikusok, hogy a ”király” lánya végre megtalálta saját zenei hangját. A 2003-ban és 2005-ben megjelent dalairól Lisa Marie elmondta, hogy apja árnyéka oly hatalmas mértékben nehezedett rá, hogy nem tudott megfelelően kibontakozni.
Napjainkban a 43 éves Presley Angliában él, birtoka egy órányira található Londontól. A Tudor stílusú épülethez három kovácsoltvas kapun át lehet eljutni. Az 50 hektárnyi területen mindenütt tökéletesen nyírt bokrok, cserjék zöldellenek. Férje, Michael Lockwood zenész, valamint hároméves ikerlányai, Harper  és Finley is élvezik az angol életet. Lisa Marie boldog, végre megtalálta önmagát, sikerült mindent újra kezdenie. Itt nyugalom és biztonságos környezet veszi körül. Távol tartja magát és családját a sokkoló amerikai szupersztár életviteltől.

 

 


 

 

Lisa Marie édesanyja, Priscilla Presley színésznő azonban Amerikában lakik. Annak ellenére, hogy Lisa Marie Európába költözött gyakran találkozik Priscillával, és annak második házasságából származó fiával Navarrone-val.
Priscilla hosszú ideig dacolt az öregedéssel, sokáig szép és fiatalos külsővel büszkélkedhetett. Az utóbbi esztendőkben azonban a plasztikai műtétek nem sikerültek túl jól, és egyre furcsább, kissé grotex külsőt kölcsönöznek a filmsztárnak.

 

 

 


 

 

 

 
   
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2010. Minden jog fenntartva
Design: C@diz