FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Arisztokrata esküvők

 

 

Lady Gabriella Windsor, Kent hercegének, vagyis a brit királynő első unokatestvérének lánya férjhez ment május 18-án a Szent György-kápolnában. A trónöröklési sorrendben 52-dik helyen álló hercegnő a jóképű és sikeres Thomas Kingstonnal kötött házasságot.

Gabriella jó parti, művelt és okos. Az amerikai Brown Egyetemen végzett, továbbá oxfordi diplomát is szerzett, ahol összehasonlító irodalomat és társadalmi antropológiát tanult. Jelenleg a "Branding Latin Amerika" cég igazgatója, és művészeti, valamint utazási szakterületen dolgozik. Több évet töltött Latin-Amerikában, ahol főként szociális projektek megvalósításában vett részt. Többek között angol nyelvet tanított Rio de Janeiro szegények lakta faveláiban. Jelenleg cikket ír, amelyek számos nemzeti médiában is megjelennek.

Férje, a 40 éves Thomas Kingston a Devonport Capital cég igazgatója, ami vállalatok finanszírozására szakosodott. Miután gazdasági történeti diplomát szerzett a  Bristoli Egyetemen,  az Egyesült Királyság Külügyminisztériumának diplomáciai küldöttségéhez csatlakozott. Bagdadba költözött 2003-ban, ahol főként túszok kiszabadításával foglalkozott. Három év elteltével Kingston a pénzügyek iránt kezdett érdeklődni.  Gyorsan emelkedett a pénzügyi létrán, és 2017 áprilisában már a Voltan Capital Management ügyvezető igazgatójává vált. Napjainkban a "Palota" piaci befektetéseivel foglalkozik.
Thomas állítólag 2011-ben még a cambridge-i hercegnő húgának, Pippa Middletonnak udvarolt, de a lány akkor Alex Loudon profi krikettezőt választotta. Később Kingston Gabriella Windsor mellett parkolt le, és a kapcsolatból immár házasság lett. Thomas igyekezete nem volt hiábavaló, hiszen végül mégiscsak sikerült bekerülnie a királyi családba.

Ugyancsak esküvőre készül II. Albert monacói uralkodó unokaöccse, Louis Ducruet. Választottja, a 26 éves Marie Chevallier, életmód- és divatblogger, aki egyébként egy monacói online divatáruházlánc tulajdonosa is. Louise Ducruet édesanyja Stephanie monacói hercegnő, apja pedig, Daniel Ducruet. A fényes mennyegző július 27-én és 28-án, a hónap utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a Monacói Székesegyházban.
Marie egyszerű, feltörekvő lány, sok mindent kipróbált, dolgozott reklámügynökségnél, szupermarket pénztárosaként, mozijegyet értékesített. Most mégis beházasodik a fejedelmi családba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz