FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Lord Lupton fényűző mallorcai birtoka

 

A La Fortaleza mallorcai birtok tulajdonosa Lord James Lupton brit bankár. Ez az üdülő fényes esküvők színhelye napjainkban, hiszen nemrég Rafael Nadal és arája, Xisca is itt tartotta mennyegzőjét. A 232 hektáros erődítményt 2011-ben mintegy 40 millió fontért vásárolta meg Lupton lord egy másik brittől, John Ogdentől.

Az extravagáns üdülőtelep az év négy napján kinyitja kapuit a nagyközönség előtt, és ilyenkor idegenvezető kalauzolja körbe a vendégeket. Ám újságírók nem vehetnek részt a túrán, és a tulajdonos kérésére fényképezni sem szabad. Ennek ellenére az Egyesült Királyságban több tízmillió néző látta az ingatlant, hiszen a BBC "The Night Manager" című thrillerjében szerepelt.

James Lupton Waddingtonból származik, és 1979-ben ügyvédként kezdte meg karrierjét a vállalati pénzügyek területén. Már 1998-ban társalapítója lett a Greenhill London nemzetközi vállalati tanácsadó cégnek, később pedig a brit Konzervatív Párt pénztárnokaként vált ismertté.
A lenyűgöző La Fortaleza birtok Spanyolország egyik legdrágább ingatlana, és Mallorca szigetén a Pollensa kikötő végén található. A káprázatos üdülőhely két remek medencével és hét villával büszkélkedik. A területén több mint 25 000 négyzetméternyi ápolt, teraszos kert kápráztatja el az ideérkezőket.

 

Idén október 19-én a 33 éves Nadal is a Lupton rezidenciján kötött házasságot fényűző körülmények között. A teniszbajnok mintegy 350 vendéget hívott meg az esküvőjére. Az egykori spanyol király, Juan Carlos és felesége is megjelent a látványos mennyegzőn. Nadal barátja, a Svájcban élő Roger Federer azonban nem vett részt a mallorcai ceremónián.

 

 

 

 


Lord Lupton fenséges birodalma:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz