FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 

Házépítés néhány óra alatt


 

Renato Vidal olasz mérnök létrehozott egy előregyártott, összecsukható házat, amely a kívánt helyszínen kevesebb, mint egy nap alatt felállíttható.

Az úgynevezett Madi-ház megoldhatja sokak lakhatási gondját. A mérnök által megálmodott praktikus otthonban biztonságos, tágas terek teremthetők, amelyek igény szerint változtathatók.

Minden építményhez tartozik egy lépcsőház, nappali, konyha, fürdőszoba, központifűtés és légkondicionáló is. A könnyen kezelhető elemekből hangulatos, világos otthon alakítható ki. A ház a hatalmas ablakoknak köszönhetően jól belesímul a természeti környezetbe, sőt a kilátás is remekül élevezhető.
Vázszerkezete összecsukható és viszonylag egyszerűen szállítható. Az olasz mérnök kényelmes, de megfizethető életmódra tervezte a modern és földrengésbiztos épületet, amely különböző méretekben rendelhető. Már 25 ezer fontért, illetve 33 ezer dollárért (mintegy 10 millió forintért) is kapható.


 

 

A rendkívül jó beosztású, esztétikus otthont elegánsan, izlésesen be lehet rendezni. A képen látható kellemes, természetes stílusú hálószoba garantálja a lakók pihenését és nyugalmát.

 

 

 

 

 

A Vidal tervei alapján gyárott összcsukható házak többszintesek is lehetnek, továbbá a legmodernebb napelemekkel is fűthetők, tehát környezetkímélők.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz