g

e

Pavarotti özvegye szeptemberben újraházasodik!

 

 

Az 50 éves Nicoletta Mantovani templomban fogad hűséget új szerelmének. Luciano Pavarotti özvegye a "Chi" magazinnak nyilatkozta, hogy immár 9 hónapja kapcsolatban áll az 52 éves Alberto Tinarelli bolognai pénzügyi tanácsadóval és üzletvezetővel.
Mantovani és világhírű férjének házassága 2003-tól a 2007-ig tartott egészen Pavarotti haláláig. Az özvegy kijelentette, hogy Luciano mindig fontos ember marad az életében, és továbbra is megőrzi emlékét. De Luciano mindig arra biztatta, hogy az életet minden pillanatban a lehető legteljesebben kell élnie. Alberto pedig újra mély szerelmet ébresztett benne.

Nicoletta Mantovani 1969-ben született, és Pavarotti személyes asszisztenseként került kapcsolatba a világhírű tenorral. A 1990-es években már széles körben ismertté vált a szerelmük. A 34 évnyi korkülönbség ellenére 2003 decemberében összeházasodtak. Még ebben az évben megszületett lányuk, Alice, ám ikertestvére, Riccardo a szüléskor meghalt. Négy évvel később sajnos Pavarotti, minden idők legnagyobb olasz tenorja is eltávozott az élők sorából.
A művész halála után Mantovani létrehozta a Luciano Pavarotti Alapítványt azzal a céllal, hogy a mester hagyatékát terjessze az egész világon, és segítse a fiatal opera-rajongókat.

f

 

A dúsgazdag Mantovani kilenc hónappal ezelőtt ismerte meg Alberto Tinarellit, aki sok boldogságot hozott az életébe. Nemrég úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A 17 éves Alice Pavarotti állítólag örül anyja esküvőjének, hiszen így igazi családdá válhatnak. Mantovani mélyen vallásos, és szerelmüket az Úr előtt akarja kinyilvánítani szeptemberben, egy bolognai templomban.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Archívum Kapcsolat