FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

Anthony Marden

jachtja világszám!  

 

 

Hongkongban nem mindenki elégedetlen. Anthony Marden, a sikeres hajógyáros pédául azzal foglalkozik, hogy eladja az Adastra nevű futurisztikus külsejű, 140 láb hosszúságú trimaránját, ami úgy néz ki, mint egy vadászgép a "Csillagok háborújából".

Sajtóhírek szerint a milliárdos üzletember 12 millió dollárt kér a hajójáért. A legmenőbb kalandjachtnak tekinthető Adastra kilenc utast és hat személyzetet képes befogadni a kétszintű lakóterületen. A John Shuttleworth által tervezett világjáró hajó rendkívül gyors, ugyanakkor luxusszolgáltatásokat garantál tulajdonosainak.

A szuperjachtot azért adják el, mert az elmúlt esztendőkben Marden és felesége bejárta hajójával a világ legizgalmasabb részeit. A görög szigetvilágtól Palauig, továbbá Indonéziáig minden egzotikus helyen megfordult a pár.

Marden hajógyáros gazdag ember. Járőrcsónakkal, jachtokkal, továbbá egy nagy hajóval is rendelkezik. "Elég sok jachtom van, tehát itt az ideje, hogy csökkentsük a számukat! - nyilatkozta Marden, a Fenwick Shipping Service hajógyár tulajdonosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz