Archívum Kapcsolat

 

g

 

Spielberg  örökbefogadott lányát
nemrég letartóztatták

 

Steven Spielberg rendező örökbefogadott lányát, Mikaelát nemrég letartóztatták, mert 47 éves vőlegénye, Chuck Pankow darts versenyző ellen családon belüli erőszakot követett el. Mikaela a vőlegénye, Chuck Pankow társaságában iszogatott egy nashvillei bárban, majd 4 óra körül hazaértek, és alaposan összevesztek. Az elfogatóparancs szerint Mikaela Spielberg különböző tárgyakat dobált a 47 éves Pankowhoz. Letartóztatása után a Hill Fogvatartási Központba vitték, ahol 12 órán át fogva tartották. Végül 1000 dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték, azért mert állítólag senki sem sérült meg. Spielberg fogadott lányának és vőlegényének, Chuck Pankow-nak meglehetősen viharos a magánélete, de a mostani esetig még nem fajult tettlegességig a kapcsolatuk.

Mindez azután történt, hogy a 24 éves Mikaela Spilberg bejelentette a nyilvánosságnak, hogy felnőtt szórakoztató karrierjét megkezdi. Még 2020 februárjában nyilatkozta a sajtó munkatársainak, hogy szexmunkásként kíván dolgozni a jövőben.
Steven Spielberg és felesége, Kate Capshaw hét gyermeket nevelt fel. A házaspár közül hármat, köztük Mikaelát is örökbe fogadta. A fiatal lány hosszú ideig alkohol problémákkal küzdött, sőt elmondása szerint 21 éves korában majdnem bele is halt a függőségbe, de végül szerinte sikerült megszabadulnia a drogoktól. A 24 éves Mikaela a The Sunnak  azt nyilatkozta, hogy hamarosan megjelenik az első pornója, amiben nem szexel másokkal a kamerák előtt, hanem szóló produkciót ad elő. Azt reméli, hogy a szülei büszkék lesznek új karrierjére, valamint megnövekedett magabiztosságára és önbizalmára. Mikaela Spilberg kijelentette, hogy mielőbb jelentős saját jövedelemre szertne szert tenni, mert akkor nem kell tovább apja pénzétől függnie.

 

h