FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Hírek Monte Carlóból

 

Stéphanie de Monaco kisebbik lányáról, a csinos Camille Gottliebről azt beszélték, hogy szerelmi kapcsolat fűzte Kylian Mbappé 19 éves futballsztárhoz, az AS Monaco bajnokához. A gondot az okozta, hogy Camille maga tette fel korábban közös fotójukat az Instagramra. Azóta viszont mindenki azt találgatja, hogy a fiatalok között erősebb kötődés van-e, mint az egyszerű szimpátia. Camille azonban hevesen reagált a feltételezésre, sőt zavarónak találta a híresztelést. A 20 éves lány bosszankodva írta követőinek, hogy elszomorítja, amiért nem tehet fel senkivel közös fotót, hiszen azonnal hírbe hozzák az illetővel.

Caroline-t (korábbi monacói hercegnőt) férje, Ernst August révén jelenleg hannoveri hercegnéként tartjuk számos. Gyermeke, a 19 éves Alexandra nemrégiben áttért a katolikus hitre, noha ez a tény kizárja, hogy a továbbiakban a brit királyi család örökösödési sorrendjébe is bekerülhessen. A vallásváltás miatt Alexandra hercegnőt, a Point de Vue-magazin szerint, eltávolították a brit trón örököseinek sorából.
Caroline hercegnő kisebbik lánya lutheránusként nőtt fel - apja családjához hasonlóan -, de nemrég felvette anyja vallását, aki viszont egész életében katolikusként élt. Tény azonban, hogy Alexandrát eközben bonyolult kötelék fűzi a brit uralkodóházhoz is.
Köztudott viszont, hogy II. Erzsébet királynő az angliai egyház vezetőjeként, a monarchikus szabályok szerint minden családtagnak megtiltja a katolikus vallás gyakorlását. Úgy tűnik, hogy Alexandrát nem érdeklik a következmények. Tény, hogy rendkívül kicsi a valószínűsége annak, hogy a hannoveri és monacói hercegi háttérrel rendelkező fiatal lány valaha is a brit trónra léphessen. Feltehetően, ezért inkább a szabad vallásgyakorlást választotta. Manapság különösen megnövekedett a katolicizálás jelentősége, hiszen Európában egyre jobban tért nyernek a muszlimok.

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz