Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Nicholson törvényes és törvénytelen gyermekei

 

A hollywoodi sztárok manapság népes családdal büszkélkedhetnek. A legtöbb híresség több gyermeket nevel. Az utódok természetesen főként a filmes világban szeretnének boldogulni. A sztárok gyermekei egyenesen beleszületnek a show-business-be.
A legendás hollywoodi színész Jack Nicholson lánya, Lorraine Hawaii-on forgatja új filmjét. A mű Bethany Hamilton történetét dolgozza fel. A tizenéves szörfös lány ugyanis elveszítette egyik karját, miután megtámadta egy tigris cápa a Hawaii szigeteken néhány évvel ezelőtt. Bethany Hamilton ennek ellenére, mindössze három héttel az eset után, újra visszatért a szörfözéshez. A csinos Lorraine Nicholson, Bethany legjobb barátnőjét alakítja a Soul Surfer című filmben, aki együtt volt vele a támadáskor is. Bethany bátyját pedig, nem más játssza, mint Sean Brosnan, a világhírű Pierce Brosnan színész fia. (ACESHOWBIZ)

 

 

Lorraine Nicholson, Jack Nicholson és Rebecca Broussard lánya. Nicholsonnak és Broussardnak van még egy közös gyermekük, Raymond Nicholson, aki 1992-ben született.
Nicholson számos romantikus kapcsolatot folytatott modellekkel és színésznőkkel. Ez igencsak megkönnyítette, hogy szép számú utóddal ajándékozza meg a világot. Jack több törvényes és törvénytelen csemete édesapja.

 

 

Jack és Raymond Nicholson

 

Jack Nicholson legidősebb lánya, a negyvenhét éves Jennifer Nicholson, neves divattervező és üzletasszony. Édesanyja Sandra Knight. Jennifer Nicholson csodás ruhákat tervez, és tulajdonosa a Pearl ruházati butikhálózatnak Kaliforniában. Jennifer Santa Monicában él két gyermekével és négy kutyájával.
Jack törvénytelen gyermekiről is tud a világ. Honey Hollman 1981-ben született, édesanyja Winnie Hollman, édesapja Jack Nicholson. Susan Anspach színésznő ugyancsak azt állítja, hogy fia, Caleb Goddard (1970) Jack Nicholson gyermeke. Az életrajzi adatai között már Caleb Nicholsonként említik. Állítólag az 1990-ben született Tessa Gourin, Jenine Gourin lánya ugyancsak Nicholson leszármazott.
Jack egyébként a Mulholland Drive-on él, Beverly Hillsben. A második otthona Aspenban található, Colorádóban. A sztár Los Angeles Lakers szurkoló, és sohasem mulasztja el a Lakers hazai meccseit. Gyakran látják a mérkőzéseken törvényes fiával, Raymond Nicholsonnal.

 

 

 

 

 

Ezt a ruhát is Jennifer Nicholson tervezte

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@