FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 

Nicholson utódai nem szupersztárok

 

 

A három Oscar- és hét Golden Globe-díjjal kitüntetett 81 esztendős Jack Nicholson gyermekei közül egyik sem közelítette meg apja sikereit. Jack Nicholson Amerikában a leggazdagabb színészek és filmesek egyike, vagyonát 400 millió dollárra becsülik. 
 
Legidősebb lánya. az 55 éves Jennifer Nicholson Sandra Knight színésznőtől született. Kapcsolatai közül egyedül Jenni édesanyját vette feleségül a filmsztár. Utóda szintén a színészi pályával próbálkozott, de napjainkban már divattervezőként dolgozik. Büszke apjára, de beismerte, hogy éppen miatta nehezedett rá óriási nyomás, ezért a filmvilág hatalmas tehernek bizonyult számára.

 

Lorraine Nicholson 28 esztendős színésznő-rendező, és Rebeca Broussard színésznő az édesanyja. Már 13 esztendősen is kapott szerepeket, főként gyermekfilmekben játszott. Később irodalmi- művészettörténeti diplomát szerzett 2012-ben. Napjainkban inkább forgatókönyvírással ér el sikereket. Reméli, hogy hamarosan híres íróvá és filmrendezővé válhat.

 

 

 

 

Honey Hollmann, az egykori dán csúcsmodell, Winnie Hollmann lánya azt állítja, hogy a hollywoodi szupersztár, Jack Nicholson az édesapja.  Tény, hogy Jack 1981-ben valóban kapcsolatot tatott fenn a dán szépséggel. Honey azt nyilatkozta korábban, hogy Los Angelesben gyakran meglátogatta híres apját, noha a filmsztár soha nem erősítette meg ezt az állítást, hogy a lány a gyermeke lenne. Honey napjainkban már 36 éves. Kísérletezett filmezéssel, zenéléssel, de nem sok sikerrel. Házastársával és két gyermekével nemrég az észak-zélandi Espergærde-ban költözött.

 

Két fia közül az idősebb, a Susan Anspachtól született Caleb James Goddard már 48 esztendős. Nem túl közlékeny, és nem tárja életét a nyilvánosság elé.

 

 

 

 

 

A 26 esztendős Raymond Broussard Nicholson a filmsztár legfiatalabb gyermeke. Apa és fia a Los Angeles Lakers szurkolója. Gyakran mutatkoznak együtt a hazai kosárlabda meccseken. Raymond édestestvére Lorraine Nicholsonnak, hiszen mindkettőjük édesanyja Rebecca Broussard. Tehetségesnek tartják, és híres rendezővé akar válni. A Lúzer (2006) és a Reunion (2014) és a Kívülálló című filmeknél igazgatóhelyettesként dolgozott. Még van ideje bizonyítani.

Jack Nicholson 2013 szeptember elején bejelentette, hogy végleg visszavonul a színészettől, mivel memóriaromlása miatt már egyre nehezebben tudja szövegeit megtanulni. A Mulholland Drive-on él, Beverly Hillsben, a másik otthona a colorádói Aspenban található. A The Telegraph szerint a sztár attól tart, hogy egyedül éri majd a halál. Állítólag azt szeretné, ha a hamvait a hollywoodi dombokon szórnák szét.

Nicholson villája:

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz