g

e


Roberto Cavalliék
svéd oázisaA világhírű, 80 éves olasz divattervező Roberto Cavalli is beoltatta magát a közelmúltban, hogy megakadályozza a Covid-19 súlyos változatainak kialakulását. Ezt a jeles pillanatot megosztotta az Instagramon is. "Mától nyugodtabbnak érzem magam" - írta a közösségi portálon. Bevallása szerint ez a legjobb módja annak, hogy a partnerét is biztonságban tudhassa.

fPárja, a 35 éves, szépséges Sandra Nilsson, svéd modell és színésznő nélkülözhetetlen számára, hiszen megbízhat benne. Az elmúlt években a modell ugyanis bebizonyította, hogy a nehéz időkben is a divatvállalkozó mellett maradt. A divatguru 2019-ben kórházba került és nemrég elárulta, hogy a partnere végig támogatta, segítette. "A szeretet megvéd minden rossztól"- közölte a tervező az Instagramon.

Cavalli és a svéd modell közötti 45 év a korkülönbség, ami jó néhány vitát váltott ki eddig az Interneten. A pár azonban nem törődik a negatív véleményekkel, és rendszeresen posztolnak magukról felvételeket a közösségi hálózatokon. A svéd modell és Roberto Cavalli kapcsolata 2014 óta tart a pletyka rovatok beszámolói szerint.  

Sandra Nilsson Svédországban született és fiatalon, 14 éves korában kezdett dolgozni a divat világában. Pályája során elnyerte a Miss World Bikini Modell, a Miss EU, a Miss Siren (Szerbiában) és a Miss Hawaiian címeket. A gyönyörű lányt 2006-ban Svédország legszebb nőjévé választották.

 

Roberto Cavalli elválaszthatatlan Sandra Nilssontól, a nőtől, aki hosszú ideje gondoskodik róla. A divatmágus 2015-ben Nilssont megajándékozta a Stora Rullinger-szigettel is, ami partnere szülőföldjén, a svédországi Mälaren-tóban található. A  területet 2,22 millió fontért vette meg, amely Stockholmtól, mintegy 50 mérföldre fekszik. A szigeten négy hálószobás, kényelmes vadászház, egy Viking-hegyi erőd maradványa, továbbá borospince, istállók, medence és jakuzzi is található. Ezen kívül saját repülőtér, privát kikötő, komp, hajóház és golfpálya szolgálja a tulajdonosok kényelmét - írta az Aftonbladet című svéd lap.  


A pár gyakran magánhelikopterrel repült a szigetre, ahol kellemes partikat is adtak a vendégeiknek. Sandra apja, Jan-Ove Nilsson azt nyilatkozta az Aftonbladet lapnak, hogy a lánya mindig saját szigetről álmodott. Végre teljesült a vágya, ezért nagyon elégedett, hiszen a modell egyszer majd ide, Svédországba szeretne visszavonulni.
Az elmúlt években Roberto Cavalli divatcégei pénzügyi gondokkal küzdöttek, de mint láthattuk a tervező ennek ellenére gavallér maradt. Cavalli már 2015 márciusában eladta a vállalat 90%-át a Clessidra alapnak, majd 2019 végén újabb tulajdonosváltás történt. Ekkor a dubai DAMAC Properties elnöke, Hussain Sajwani arab üzletember magán befektetési társaságán, a Vision Investmentsen keresztül megvásárolta az olasz "Roberto Cavalli SpA" divatcégcsoportot. A partnerségi megállapodás értelmében Cavalli megmaradt cége napjainkban a dubaji luxusszállodák belső terét alakíthatja ki az "AYKON Szállodák Roberto Cavalli belsőépítészetével" márkanév alatt. Cavalli tehát ismét jó üzletet kötött, és sikeresen túlélte a válságos időszakot.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat