FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Putyin exe harmonikus házasságban él

 Putyin exfelesége, Ljudmila boldog házasságban él a nála 20 évvel fiatalabb, 40 esztendős Artur Ocseretnij orosz üzletemberrel. Kapcsolatuk miatt a sajtó különleges figyelmet szentel új férje minden cselekedetének.

Mint ismeretes, Vlagyimir Putyin 30 évi házasság után vált el a feleségétől még 2013-ban. Nem sokkal ezután vette el Artur Ocseretnij üzletember Ljudmilát, és az egykori első hölgy természetesen a nevét is megváltoztatta. Napjainkban már Ljudmila Alekszandrovna Ocseretnajának hívják. Az eseményt sokáig titokban tartották. Két évvel ezelőtt azonban kiderült az eset. Házasságukhoz 2017-ben már sokan gratuláltak, és úgy nyilatkoztak, hogy Ljudmila kitűnő ízléssel választott új férjet. Ugyanakkor még mindig akadtak olyanok, akik úgy vélekedtek, hogy a fiatalember nem a férje, csupán a testőre. Mára azonban a házasságával kapcsolatos kételyek végleg szertefoszlottak.

Artur egyszerű család sarja, Moszkva közelében született és nőtt fel. Ljudmilával a 2000-es évek elején találkozott. A fiatal férfi kezdetben több vállalkozást is létrehozott, de csekély sikerrel működtette cégeit. Ocseretnij 2003 és 2008 között az Art-Show Center rendezvényszervező cég igazgatójaként dolgozott, olyan fontos ügyfeleknek szervezett eseményeket, mint a Gazprom és a Transneft.

A férfi ma már jómódúnak számít. Ocseretnij megvásárolta a "Souzanna villát" Dél-Franciaországban még 2013 decemberében, hat hónappal azt követően, hogy Ljudmila nyilvánosságra hozta a válását. Az előkelő Biarritz üdülőhely közelében lévő hatalmas villa a tengerparti Anglet nevű kisvárosban található, nem messze egy másik kastélyszerű épülettől, ami Katyerina Tyihonova és férje tulajdona. Katyerináról már korábban kiderítette a sajtó, hogy Vlagyimir Putyin és Ljudmila közös lánya. Az Ocseretnij házaspár 450 négyzetméteres villájából gyönyörű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Az épület szabadtéri medencével is rendelkezik, amit 5000 négyzetméteres, hatalamas park vesz körül.

A "Souzanna villa" felújítása napjainkban még mindig tart. A munkát végző vállalkozó soha nem beszélt sem Ljudmilával, sem a férjével, kizárólag az ügyvédeiktől kapott utasításokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz