FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 


Rita te drága!

 

 

 

 

A nizzai repülőtéren május 16-án egy nő szállt le a repülőgépről. A kézipoggyászát, valamint a kabátját azonban a gépen felejtette. A bőröndjében 3,5 millió euró értékű drágakövek lapultak, amelyeket egy londoni ékszerész kölcsönözött Rita Ora brit énekesnek a cannes-i filmfesztiválra.

Ezt követően az ékszerek szállításért felelős hölgy panaszt nyújtott be a cannes-i rendőrségen. Mielőtt azonban a vizsgálatot a nizzai rendőrség megkezdte volna kiderült, hogy az  értékes drágakövek időközben Londonba érkeztek, és visszajuttatták a brit ékszerészhez, aki a következő járattal ismét elküldte azokat az énekesnőnek.

A brit ékszerésznek köszönhetően Rita gyűrűt, gyémánt nyakláncot és fülbevalót is viselt a vörös szőnyegre lépve. Felvetődik azonban kérdés, hogy valóban így történt-e az eset, vagy csak egy remek reklámfogást eszeltek ki, amelynek köszönhetően a sajtó a történetet közzétette, és így mindenki Rita Ora nyakékére figyelt. Ha az ékszer körül nincs hírverés, akkor nem került volna az érdeklődés középpontjába. Így azonban Rita valószínűleg legközelebb is viselhet majd milliókat érő drágaköveket a fontos eseményeken, hiszen tökéletes reklámhordozó. Rita egyébként a volt Jugoszláviában született, de a háború miatt a családja Londonba költözött, ahol azóta is él.

A 28 éves énekes egyébként egy rendkívül sikeres fellépést is produkált a fesztiválon, a Magnum rendezvényén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz