FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


Eladó Trump karibi üdülőközpontja

 

 

Donald Trump amerikai elnök megválik a Szent Márton-szigeti villájától. A karibi térségben lévő öthektáros nagybirtok gyönyörű homokos partszakaszon áll a Plum-öbölben, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a tenger kristálytiszta vízére.
Az épületet Le Chateau des Palmiers-nek hívják, ez valójában egy hatalmas villakomplexum, amelyben maximum 20 személy élvezheti egy időben a paradicsomi környezetet. Összesen 11 hálószoba, 12 fürdőszoba és látványos strand várja itt a gazdag turistákat. Közvetlenül a tengerparton hatalmas fűtött medence, klimatizált fitness center, teniszpálya, pavilonok szolgálják a nyaralók kényelmét, továbbá jól felszerelt konyha és kiváló személyzet kényezteti az ideérkezőket. Természetesen az árak is arányosak a szolgáltatásokkal.

 

 

Az üdülőkomplexumot Trump állítólag még 2013-ban vásárolta meg, de jelenleg már szerepel a Sotheby Nemzetközi Realty eladási listáján. Trump elnök a villa eladásával a pozíciójából adódó összeférhetetlenséget akarja elkerülni. A hatalmas vállalkozásainak irányítását már a beiktatásakor átadta fiainak, de úgy tűnik, egy-két apróság elrendezése még hátra maradt.

A karibi Trump üdülőközont:

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz