g

e

Paris Hilton is
elnök akar lenni


Kanye West rapper után, Paris Hilton is bejelentette, hogy amerikai elnökké akar válni. Westről azt mondták, hogy a feketék szavazataira hajtott volna Trumpot érdekében, de vajon a démoni Parist ki állította csatasorba? Nyilván maga sem hiszi, hogy elnök lehet. Viszont Hilton kisasszony rokonságban áll a Rothschild bankárcsaláddal, hiszen a húga, Nicky Hilton mellesleg James Rothschild felesége. Mindez azt is jelentheti, hogy bizonyos pénzügyi körök talán így akarják csökkenteni Donald Trump fehér szavazóinak táborát.

Bárhogyan alakul is a 39 éves Paris már belevetette magát a kampányba, és látványos fotókat tett közzé az Instagrammon. Az egyiken "Barbie baba" stílusú világot imitálva, rózsaszínű ruhában pompázik aprócska kutyájával, mögötte pedig feltűnik hívogatóan a Fehér Ház, ugyancsak rózsaszínben. A másik képen Paris sovány, kissé csontos testét immár az Ovális iroda asztalára helyezte.


f"Úgy döntöttem, hogy az Ovális Irodának szüksége van valamilyen újjáépítésre, egy női érintésre" - írta a Twitteren.
A celeb úgy véli, hogy alkalmas a posztra, hiszen sikeres üzletasszony, jelenleg a világ egyik leggazdagabb modelljének számít. Számos botrányon túljutva, az immár érettebb Paris, valóban hosszú utat tett meg a 2000-es évek elejétől napjainkig. Nettó vagyona becslések szerint 300 millió US dollár. Paris Hilton modell, színész New Yorkban született, és közel 18 parfümmárka tulajdonosa, amelyek állítólag 2 milliárd dolláros bevételt eredményeztek. Az sem mellékes, hogy Conrad Hiltonnak, a Hilton Hotels alapítójának unokája, és hatalmas vagyonának egyik örököse. A birodalom méreteit jól mutatja, hogy 85 országban jelenleg 586 Hilton szálloda működik.

A híres modell többek között a "Paris Hilton Entertainment" produkciós társaság tulajdonosa, amelyet 2006-ban alapított a kaliforniai Beverly Hills-ben. "Az örökös vallomása" és az "Örökösök naplója" címmel két bestseller könyvet is publikált. Ezen kívül Paris Hilton 56 márkás üzletet működtet Közel-Keleten és Ázsiában, amelyekben kézitáskákat, ruházati kiegészítőket, szépségápolási cikkeket, továbbá órákat forgalmaz. Az elnökválasztási kampányba való bekapcsolódása bizonyára jó reklám lesz a termékeinek, és növeli majd az eladásukból származó bevételeket.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat