FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Camilla gyermekei

 


Cornwall hercegnőjének, Camillának a dédnagyanyja, Alice Keppel, VII. Edward angol király szeretőjeként vonult be a történelembe. A néhai uralkodó egyébként Károly herceg üknagyapja volt. Camilla házassága a trónörökössel bizonyítja, hogy a családjaik sorsa már évszázadok óta összefonódik. Mindez máig kihat Andrew Parker-Bowles-szal kötött korábbi házasságából származó két gyermekének, Laurának és Tomnak az életére is.

Miután Camilla férjhez ment Károly herceghez a gyermekeik mostohatestvérekké váltak, de ez cseppet sem könnyített a helyzetükön. Katie Nicholls angol író "Harry és William" című könyvéből kiderült, hogy Vilmos herceg Camillát okolja a családjuk széthullásáért. A hercegnő lánya, Laura viszont egyértelműen Károly herceget hibáztatja. Szerinte Vilmos apja tönkretette az életüket. Egyszer, amikor Camilla éppen a wiltshire-i ingatlanán tartózkodott, és Károly herceg telefonon kereste, Laura azt kérte tőle, hogy ne hívogassa az anyját, hanem hagyja békén a családjukat. Camilla és Károly házasságával ezek a problémák beépültek a kapcsolatukba. A feszültség a mai napig fellelhető a királyi famíliában.

Camilla gyermekeinek sorsa a történtek miatt nem harmonikus, de szakmai sikereik elvitathatatlanok. Lánya, (férjezett nevén) Laura Lopes (1978) katolikus bentlakásos iskolában tanult Dorsetben, majd az Oxford Brookes Egyetemen művészettörténetet és marketinget hallgatott, mielőtt megkezdte szakmai pályafutását. Kezdetben a londoni Space Gallery-t irányította, majd 2005-ben megalapította az Eleven képzőművészeti galériát. Laura feleségül ment Harry Lopes okleveles könyvvizsgálóhoz 2006-ban, akiről megírták a brit lapok, hogy egykor Calvin Klein fehérnemű modellként is bemutatkozott. Harry egyébként előkelő arisztokrata család sarja, hiszen Roborough és Astor bárójának leszármazottja. Laura és férje három gyermeket nevel. Eliza 2008 januárjában, két iker fiuk, Gus és Louis pedig 2009 decemberében született.


Camilla fia, a 44 éves Tom Parker-Bowles díjnyertes szakácskönyvíró, valamint az Esquire és a Mail online magazin étteremkritikusa. Ezen kívül bíróként is gyakran részt vesz kulináris valóságshow-kban és versenyeken.
Tom még 2005 szeptemberében feleségül vette Sara Buys divatlapszerkesztőt. Kapcsolatuk azonban nem egy életre szólt, hiszen tavaly, 12 évi házasság után elváltak. Tom elhagyta korábbi közös lakhelyüket, és Nyugat-Londonban bérel lakást. A házaspár kislánya, Lola 12 éves, fiuk, Freddy 9 esztendős. A gyerekek érdekében továbbra is arra törekednek, hogy kifogástalan kapcsolatot ápoljanak egymással.


 

 

Camilla hercegnő fiának könyvei rendkívül népszerűek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz