FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

Hírességek áváltozásai

 

A hírességek sikereik és népszerűségük növeléséért gyakran vállalják a szépészeti műtétek óriási költségeit. Ráadásul, ha egyszer ezt a megoldást választották, akkor gyakran ismételni kell a kényes és drága beavatkozásokat.
Figyelmre méltó történet Ashton Kutcheré, aki néhány év alatt Calvin Klein modellből filmsztárrá vált Hollywoodban. Az orrplasztikája elég jól sikerült, de az állkapocs implantátumok nem elég tetszetősek. Ezeket általában a férfiasabb megjelenés érdekében alkalmazzák, de Ashton esetében egyszerűen csak furcsának tűnnek.

 

A jelenleg 40 éves Amal Clooney sem így nézett ki eredetileg. A plasztikai beavatkozások után megszépült, sőt megfiatalodott. Férje, George Clooney is átesett hasonló szépészeti műtéten egykor.
Amal Clooney a nemzetközi jogra, valamint az emberi jogok védelmére szakosodott jogászként a londoni Doughty Street Chambers ügyvédi iroda alkalmazásában áll
.
Immár ikrei is születtek George Cloolney-val kötött házasságából. Átváltozása kétségtelenül segítette a boldogulását.

 

 


 

Cristiano Ronaldo 2003-ban, amikor a portugál Sportingból az angol Manchester Unitedbe igazolt, arcplasztikai beavatkozáson esett át. Megműtette kusza fogsorát is, milliókat áldozott a szépségre. A VIP protugál magazin munkatársa szerint azóta is rendszeresen botoxkezelésekkel szépítik a futball hírességet. Ronaldó ugyanis odafigyel a külsejére, és arcán nem jelenhetnek meg a szarkalábak, vagy ráncok, mert azt orvosai azonnal eltüntetik azokat.Katalin cambridge-i hercegnének, Vilmos brit királyi herceg feleségének folyamtos átalakulás sem kerülte el az emberek figyelmét. Számos spekuláció látott napvilágot Kate Middleton orrműtétjéről is. A brit magazinok újságírói összehasonlították a hercegnő arcáról a 2002 és 2005 közötti időszakban készült felvételeket. Szemmel láthatóan orrplasztikai műtéten esett át már 2005-ben. A közelmúltban pedig ezt követhette egy szemöldök műtét is. Ezeknek köszönhetően ma már sokkal arisztokratikusabb arccal büszkélkedhet a hercegné.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz