FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Natalie Portman új villájában vakációzik


 

 

 

Natalie Portman amerikai Oscar-díjas színésznő nemrég vásárolt egy nyaralót Montecitóban, ráadásul februárban megszületett második gyermeke, Amalia is.

A Kalifornia partjai közelében, Santa Barbara megyében lévő 10,4 hektáros birtokon egy lenyűgöző 3991 négyzetméteres villa áll, amelyért 6.500.000 dollárt fizetett. A híres tulajdonosnak köszönhetően azóta az ingatlan értéke tovább emelkedett.

 

A 35 éves sztár kétévi franciaországi tartózkodás után tért vissza az Egyesült Államokba. Férje, Benjamin Millepied francia táncos, koreográfus és 5 esztendős kisfiuk, Aleph szívesen tartózkodik a tágas épületben, ahonnan szép kilátás nyílik a Csendes-óceánra. Különösen azóta élvezik ezt a félreeső helyet, amióta februárban megszületett a házaspár kislánya, Amalia. A ház üvegből, acélból és betonból készült, a hatalmas ajtók és ablakok lehetővé teszik, hogy a tulajdonosok szinte a természet lágy ölén élhetnek. Minden egyszerű, praktikus és mégis káprázatos. A high-tech konyha, a fürdő-stílusú fürdőszoba, a tágas teraszok és az elegáns kertek fesztelen hangulatot teremtenek. A lakók élvezik az óriási nyitott tereket és a pihentető légkört. Jól illeszkedik a környezetbe az elegáns külső terasz, a kert és a luxusmedence is.

 

 

Miközben Natalie már kizárólag családjával foglalkozik, elindult hódító útjára legújabb filmje. Pablo Larrain chillei rendező felkérte a színésznőt a "Jackie" című film főszerepére. Portman ebben a műben is fantasztikus alakítást nyújt. A megrázó életrajzi drámában Jacqueline Kennedyt, az Egyesült Államok egykori first ladyjét alakítja. A produkció ígéretes, a DVD-t már 2017 február óta forgalmazzák.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz