g

e

Lisa Marie Presley az összeomlás után újra visszatért

 

Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya nemrég megtörte hallgatását, és kedves üzenetet küldött a rajongóknak. Fia, vagyis Benjamin Keough tavaly júliusban bekövetkezett halála óta sokkos állapotba került, és távol maradt a közösségi portáltól. 

Benjamin hasonlított nagyapjára, Elvis Presley-re, és tehetséges zenésznek is bizonyult. Noha 2009-ben lemezszerződést kapott, mégis az utóbbi esztendőben visszavonultabban élt, mert depresszió gyötörte. Nehezen viselte, hogy mindig a nagyapjához hasonlították, nyomasztotta a Presley név súlyos terhe. Végül a 27 éves fiatal zenész öngyilkos lett egy partin, amelyen barátnője, Diana Pinto születésnapját ünnepelték. Pinto állítólag feltörte a zárat a fürdőszoba ajtaján, és így talált rá barátja holttestére. A boncoláskor kokaint és alkohol találtak Elvis unokájának a szervezetében. A halál hivatalos oka puskalövés volt, és az esetet öngyilkosságnak könyvelték el. A történtek miatt anyja, Lisa Mary Presley összeomlott, és a népszerű sztár hónapok óta hiányzott a közösségi médiából. Lisa Marie egyébként tavaly októberben ünnepelte 53. születésnapját, ám fia elvesztése mindent beárnyékolt. Többi gyermeke végül elég erőt adott neki a visszatéréshez.

Az elhunyt Benjamin és nővére, Riley még Lisa első férjének, a zenész, Danny Keoughnak a gyermeke, akivel 1988 és 1994 között voltak házasok. A 31 éves Riley Keough sikeres amerikai színésznő, modell és producer. A tehetséges lányt a Független Szellem Díjjal tüntették ki, Andrea Krystalnak az "American Honey" című előadásáért.
Michael Lockwood, Lisa ikreinek, Harper Vivienne Ann-nek és Finley Aaron Love-nak az édesapja, akitől az énekesnő már szintén elvált. Elvis lánya úgy üzent a rajongóknak, hogy az ikrekkel közös fotót tett közzé, amit azonban még mindig beleng a bánat. A lányok az idő múlásával egyre szebbek és már 12 évesek. A rajongók gyorsan elküldték Lisa Marie-nak jókívánságaikat, és örömmel üdvözölték visszatérését a saját maga által elrendelt, gyász miatti kényszer távollétből.Lisa Marie az ikerlányaival:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat