FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
A dúsgazdag blogger


Ree Drummond (született Ann Marie Smith) egy amerikai blogger, író, élelmiszer-szakíró, szakács, fényképész és televíziós személyiség. A hölgy sikeres és gazdag. Még 2006-ban kezdett blogot írni. Eleinte az otthonokban működő távoktatásról publikált cikkeket, majd recepteket és sok-sok fényképet közölt. A "The Pioneer Woman" nevű blogja számos díjat nyert, többek között a Weblog Díjakat is.
A sikeres hölgy Ann Marie Smith néven látta meg a napvilágot Barthevilleville-ben, Oklahomában. A Dél-Kaliforniai Egyetemen szerzett Gerontológiai diplomát. Ree Drummondként vált ismertté, hiszen Ladd Drummond feleségül vette 1996-ban. 

Ree felfutását feltehetően segítette, hogy férje családja az Egyesült Államok 23. legnagyobb földtulajdonosaként, 433 ezer hektár csodálatos földterületet birtokol. Továbbá, Ladd famíliája működteti a Drummond Land & Cattle Co céget, amit őse, Fred Drummond alapított az 1800-as évek végén, a Skóciából való kivándorlás után. A kormányzati nyilvántartások szerint a Drummond cég mindössze négy ember tulajdonában van. Ladd és Ree házasságából négy gyermek született.
Ree Drummond amerikai híresség és szakács egyszemélyben, vagyonánának nettó értékét 50 millió dollárra becsülik. Napjainkban is látható a televíziós főzőműsora, ami nem tűnik különösebben eredetinek, sem szokatlanul érdekesnek, inkább korrektül szokványosnak. A család tagjai egy hatalmas farmon élnek. A blogger rendszeresen beszámol olvasóinak és nézőinek az életükről. Megtudhatjuk, hogy ki mit eszik, mire készül, amolyan blogg valóságshow-t hozott létre, amelybe valamilyen módon minden családtag bekapcsolódott. Ez az ötlet elég jónak mondható, és a receptek is használhatók, de semmi rendkívüli megoldást nem alkalmazott, ezért meglepő a jelentős siker és bevétel. Az Egyesült Államok piaca azonban hatalmas, és még mindig megvalósítható az amerikai álom.

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz