FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Luxusrehab gazdag hírességeknek


 

 

A Meadows egy arizonai luxus-rehabilitációs központ, ahol olyan hírességeket kezeltek, mint Tiger Woods, Kevin Spacey és Harvey Weinstein, akik a szexuális függőségüktől próbáltak szabadulni. A vendégnek 58.000 dollárjába kerül a 45 napos kúra. A közelmúltban több, mint 80 nő vádolta Harvey Weinstein producert szexuális zaklatással, támadással, és több mint egy tucatnyi férfi állítja, hogy Kevin Spacey molesztálta.

Autóval egy órányira fekszik North-Phoenixtől a szexuális függőségeket kezelő központ, a "Gentle Path at the Meadows" 35 hektáros birtoka.
Mások is menedéket leltek itt, hiszen ebben az intézményben kezelték Rush Limbaugh fájdalomcsillapító-, továbbá Kate Moss kokainfüggőségét is. Selena Gomez, Elle Macpherson és Donatella Versace szintén ebben a központban gyógyultak. A kezelés magában foglalja a lovas pszichoterápiát, az önkifejezést segítő művészetterápiát, a szomatikus tapasztalatokat és az újrafeldolgozási terápiát. Kevin Spaceyt, lovaglással, jógával, tai chival, akupunktúrával és meditációval kezelték a Meadows klinikán.

Passages Malibu

 

Elegáns és lenyűgöző helyen gyógyulhatnak a szenvedélybetegek a Passages Malibuban havi 69.000 dollárért. A 23 millió dollárt érő kastély 10 hektáros csodás területen áll. Varázslatos környezetben feledhetik a külvilágot a gazdag hírességek. Élvezhetik az óceánra néző kilátást, az üveges zárt edzőtermet, a személyi edzőket, a privát teraszokat, a fantasztikus medencét, a masszázstermet, a márványpadlókat, az ínyenc szakácsot és a teniszpályákat.

A létesítmény olyan hírességeket vonzott eddig, mint Andy Dick, David Hasselhoff és Stephen Baldwin. Minden ügyfél megkapja a saját személyes asszisztenseit az ott tartózkodása alatt.
A "Passages" legegyedibb eleme az, hogy súlyos függőségektől szabadulnak meg a páciensek. Marc Jacobs tervező, aki lényegében korábban szintén ügyfele volt az intézménynek, azt állítja, hogy a Passages-ben valóban meggyógyították.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz