FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Rihanna káprázatos világa

 


Rihanna, a kilenc Grammy-díjjal kitüntetett, Barbadosról származó dalíró-énekes, valóságos palotában él Nyugat-Hollywoodban. Az énekes megvásárolta azt a háromszintes épületet, amelyet David Grey díjnyertes építész tervezett. A látványos 11 ezer négyzetméter területű ingatlan luxuskivitelű, és káprázatos látványt nyújt a hegyoldalban.
Rihanna korábban a Csendes-óceán partján lévő Palisade-kastélyban lakott, de nem találta elég biztonságosnak, hiszen házába olykor illetéktelenek is behatoltak. Emiatt választotta ezt a erődszerű, nehezebben megközelíthető otthont.

Amikor a sztár nem turnézik, hazatér az One Sandy Lane-en lévő Barbados-szigeti otthonába. Sokszor, tévesen publikálták a lapokban, hogy a sztár az egész épületet birtokolja. Valójában a káprázatos ingatlanban található 8 luxus apartman egyikének tulajdonosa. Ez nem csökkenti Rihanna ingatlanának jelentőségét, hiszen a Karib-tengerre néző komplexum végtelenített medencével, szabadtéri pezsgőfürdővel, tökéletesen felszerelt edzőteremmel, 24 órás portaszolgálattal és kiszolgáló személyzettel várja a sztárt.

Rihanna eredeti neve Robyn Rihanna Fenty. Apja a barbadosi és ír származású Ronald Fenty, anyja pedig a fekete bőrű, guyanai eredetű Monica Braithwathe. Rihanna az eredeti családnevét használva Fenty Buty vállalkozásával a divatszférába is betört, saját kozmetikai márkát indított 2017 szeptemberében. Figyelembe vette azt, hogy a fekete és a fehér nőknek más-más színek előnyösek, ezért 40 különböző árnyaltot alkalmaz a kollekcióiban. Jelenleg 15 országban forgalmazzák a kozmetikumokat. Az Egyesült Királyságban kizárólag a Harvey Nichols áruházakban kaphatók. Ám óriási lehetőséget kínál termékeinek Szaúd-Arába piaca. Napjainkban ez a legjövedelmezőbb.

Az amerikai énekesnő magánélete nem kiegyensúlyozott, nemrég elhagyta korábbi barátját, Hassan Jameel szaúdi herceget. A milliárdos üzletember egyébként a Toyota autók kizárólagos forgalmazója Szaúd-Arábiában.

A sajtóhírek szerint az énekesnő belefáradt a kapcsolatába és dobta a férfit. Jameel ugyan elvált ember, de kulcsszerepet játszik családja vállalkozásaiban. Most azonba külön utakon járnak. Befolyása révén a herceg bizonyára hasznos segítséget nyújtott az énekesnő kozmetikai termékeinek forgalmazásához Szaúd-Arábiában. A mór megtette kötelességét...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz