FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 


 

 

Romy Schneider lánya visszavonul

 

 

Romy Schneider lánya, Sarah Biasini negyvenévesen várja első gyermekét, és már a terhesség hetedik hónapjában jár. A szintén színésznő Sarah négyesztendősen elveszítette testvérét és édesanyját. Romy, a világhírű, kissé negédes "Sissi" film címszereplőjeként vált világhírűvé. A színésznő és Harry Meyen rendező kapcsolatából született David. A kisfiú 14 éves korában meghalt, amikor egy ólomkerítésen átmászott.

Romy Schneider ezután gyógyszereket kezdett szedni, és alkoholt fogyasztott a bánatában. Jelentős függőség alakult ki, és tíz hónappal később, 1982 májusában, 43 éves korában elhunyt párizsi lakásában. Hivatalosan szívelégtelenséget állapítottak meg. A haláleset azonban nem teljesen egyértelmű. 
Valójában Romy Schneider soha nem heverte ki Alain Delonnal való furcsa szakítását. Schneider anyja nyilatkozta annak idején, hogy Delon férfiakkal is kapcsolatot tartott Romy mellett. Már a házasságukat tervezgették, amikor a színésznő hazautazott Németországban élő szüleihez. Ott kapta a hírt, hogy Delon ezalatt megnősült. A botrány után Romy Schneider ugyan férjhez ment a francia-olasz Daniel Biasini újságíróhoz, de nem tudta feldolgozni a történteket. Mindez az egész család életére kihatott.

A szépséges Romy halála után Sarah Biasini apjára és a nagyszüleire számíthatott. Eleinte attól tartott, hogy sírni kezdnek majd, ha anyjáról beszélnek, de állítása szerint könnyek nélkül szóltak róla, erkölcsi erejük lenyűgözte a lányt. Sarah is ilyen gyengéden szeretne beszélni majd születendő gyermekével édesanyjáról, Romy Schneiderről.

 

Sarah Biasini művészettörténetet tanult, majd két évet töltött Los Angeles-ben, ahol híres színészstúdiók kurzusain vett részt. Számos filmben szerepelt, de olyan átütő sikert soha nem ért el, mint édesanyja. Ettől függetlenül a tehetséges színésznő elégedett karrierjével. Sarah idén júniusban ünnepelte 40. születésnapját. Terhessége miatt, jól tájékozott források szerint a Franciaországban élő színésznő várhatóan bejelenti pályafutásának végét és közelgő visszavonulását.
A híresség évek óta megosztja életét Gil Lefeuvre rendezővel és koreográfussal. Biasini készen áll arra, hogy gyermekei legyenek. Sarah szerint a legfontosabb a magánélet, és mindent képes feladni a szerelemért. Jól el tudja képzelni magát egy házban, vidéken, dzsemeket készítve.

"Szomorú, hogy anyám olyan korán meghalt, de a szerelem engem elkényeztetett"- mondta Romy Schneider lánya. Szerinte vannak olyan gyerekek, akiknek sokkal többet kellett elviselniük az életben, mint neki. Éppen ezért Sarah Biasini összességébe szerencsésnek tartja eddigi sorsát, és boldog családi életre készül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz