FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Landolj a Cristiano Ronaldo nemzetközi repülőtéren! 

Madeira szigetén a repülőtér már Cristiano Ronaldo négyszeres Aranylabda-díjas focista nevét viseli. Ebből az alkalomból a futballsztár mellszobrát is felavatták. A Portugáliához tartozó, csodás Madeirára évente több mint három millióan érkeznek látogatóba. A focista szülővárosában, Funchalban már létesült egy Ronaldo múzeum is a tiszteletére, amit kedvelnek a rajongói.

 

 

A portugál sztár megköszönte a repülőtér átnevezését. Büszke a gyökereire, és megtiszteltetésnek érzi ezt a különleges intézkedést, mivel élő személyről csak ritkán neveznek el fontos közintézményt.
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiroként 1985-ben született, Maria Dolores dos Santos Aveiro és José Dinis Aveiro legkisebb gyermekeként. Az édesanyja Ronald Reagan után nevezte el, mert rajongott érte. A futballbajnoknak már született egy kisfia, Cristiano Ronaldo Jr., még 2010-ben. A "The Sun" magazin szerint Ronaldo hamarosan ismét apa lesz, és várhatóan iker fiúkkal bővül majd a családja.

 

 

Mint ismeretes az első gyermekét béranya szülte. Most sem szépséges barátnőjétől vár gyermeket, hanem ismét egy titokzatos béranya hozza világra az ikreket. Barátnője, a szépséges Georgina Rodriguez, 23 éves modell, ugyanakkor gyakran mutatkozik a nyilvánosság előtt Ronaldóval és kisfiával. Ronaldo anyja úgy nyilatkozott, hogy nem találja furcsának unokái születési körülményeit. Véleménye szerint sok ember nő fel anya nélkül, és úgy tűnik, hogy a kis Cristianót cseppet sem viselte meg szerinte az édesanyja hiánya.

 Ronaldo szereti a szép ingatlanokat. Tóparti birtokán valódi paradicsomi nyugalom honol, és fantasztikus természeti szépségek veszik körül. Cristiano Ronaldo pozueloi pompás birtokán egy fényűző épület áll, ahonnan az egész környék jól belátható.  

A feltűnően tüchtig Ronaldo az autókat is kedveli:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz