FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Salvini szerelmei

 

Matteo Salvini nagyformátumú olasz politikus, rendkívül népszerű, kiváló szónok, és ráadásul énekelni is tud. Ezt tanúsítja egy videó az Interneten.  Az Északi Liga szövetségi titkára némi unszolásra egy televíziós műsorban adta elő különleges produkcióját. Mindenki remek teljesítménynek tartotta énekét. Salvini az olasz kormányfő helyettese és belügyminiszter is egy személyben 2018. június 1-től.

Matteo átlagos családból emelkedett a társadalom csúcsvezetői közé. Milánóban született, apja vállalati menedzserként, anyja háziasszonyként dolgozott. Az ifjú Salvini a Milánói Egyetem történettudományi karán kezdte meg tanulmányait, de ígéretes politikai lehetőségei miatt félbehagyta a tanulást. Ellenfelei sokat foglalkoznak bevételeivel. Európai Parlamenti képviselőként tevékenykedett 2014-től 2018-ig, ahol 8000 eurót keresett havonta, aminek mértékét az Unióban határozták meg. A kutakodók szerint Salvini fizetése jelenleg 16 és 19 ezer euró között mozoghat havonta, ezt viszont az olasz kormányzat határozza meg. Minden törvényes és központi döntések következménye.
Közismert, hogy Matteo Salvini sikeresen küzd az illegális bevándorlók ellen, akik szinte már megbénítják az olaszok életét. Hírhedt migránstáborokat számolt fel, és bevándorlást ellenőrző központot alakított ki az olasz-francia határon.

Nem csak politikája, hanem a magánélete is nyitott könyv a választók előtt. Salvini 28 évesen feleségül vette Fabrizia Ieluzzi újságírónőt, mindez még 2001-ben történt. Kapcsolatukból született fiuk, Federico. A házaspár 2010-ben elvált.

 

 

 

 

Ezután Gulia Martinellivel került élettársi kapcsolatba, aki ugyancsak a mozgalomban dolgozott. A fiatal hölgy szenvedélyesen részt vett a politikában. A közös célok, továbbá a hasonló életvitel is könnyítette eleinte az életüket. Majd hamarosan megszületett kislányuk, Mirta. Ám ez a kontaktus sem bizonyult azonban tartósnak, és újabb partner következett.

 

 

A sikeres és szép televíziós műsorvezető, Elisa Isoardi lett a politikus új társa 2015-ben, aki nem kötődött a politikai mozgalomhoz, viszont kedvelte a nyilvános szereplést és a reflektorfényt. A közel három évig tartó kapcsolatukról sok boldog pillanatot rögzítettek és közöltek a sajtó munkatársai. Isoardi azonban bejelentette 2018 novemberében egy Instagram bejegyzésben, hogy útjaik a jövőben elválnak. Tény, hogy nem könnyű egy folyton elfoglalt, országos gondokkal küzdő ember partnereként élni.

 


Salvini magánélete nincs hatással a politikai tevékenységére, de a politika feltehetően hat a magánéletére. Az országos gondokat, a kíméletlen támadásokat, valamint a sorozatos agressziót csak ilyen kemény, eltökélt ember képes elviselni és feldolgozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz