FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Az afro-amerikai sámán és a norvég hercegnő

 


 

Márta Lujza (47) hercegnő, V. Harald norvég király és Szonja királyné elsőszülött lánygyermeke, az Instagramon közölte, hogy új szerelme az afro-amerikai Durek sámán (44), eredeti nevén Derek Verrett. A férfi spirituális útmutatónak és gyógyítónak tekinti magát. Ügyfelei között találjuk Gwyneth Paltrow filmsztárt   is.

A norvég hercegnő nemrégiben amerikai barátjával turnézott,  amit „A hercegnő és a sámán” címen hirdettek meg. Meglehetősen furcsa előadásokat tartottak mindenütt.

Nemrég sok vita zajlott amiatt, hogy hercegnői rangját kereskedelmi célra használta. A kritikák miatt bocsánatot kért, és úgy döntött, hogy üzleti ügyeiben már nem használja a rangját, csak akkor, amikor a királyi családot képviseli, vagy hivatalos feladatokat lát el otthon, valamint külföldön.
Márta Lujza évek óta érdeklődik a természetfeletti dolgok iránt. Régebben írt egy könyvet az angyalokról is. Új keletű sámánizmusa azonban megdöbbentette az alattvalókat. Durekkel való kapcsolatát is egyre többen kritizálják.

Az afro-amerikai Durek Verrett azt állítja, hogy szellemek segítségével képes gyógyítani a betegségeket, megjósolni és befolyásolni a jövőt. Szülővárosában, Los Angelesben sok követője akadt. A norvégok szemében azonban a munkája csalásnak tűnik. Nagy összegeket kér, miközben állításait semmi sem igazolja. Durek  azonban bízik képességeiben. Például azt nyilatkozta, hogy előre jelezte az ikertornyok elleni támadásokat 2001-ben. Elég bizarr kinyiltkoztatás.

A Skandináv Gyógyító Egyesület úgy véli, hogy a sámán károsítja az iparágat, megtéveszti az embereket azzal, hogy súlyos betegségek gyógyítójaként hirdeti magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz