FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Sieger álompalotája

 


 

Ki ne álmodna olyan otthonról, mint amit Charles Sieger építész tervezett és épített. A különleges kastély egy mesterséges tó közepén áll parkokkal övezve Dél-Floridában. A látványos és nehezen megközelíthető épület, irigylésre méltó lakóhely, amelynek az értéke több mint tízmilliárd dollár. Az úgynevezett "Sieger Residence" nem csak szuper otthon, hanem reklámnak is kiváló, hiszen bizonyítja a tervezőjének kivételes tehetségét.
Sieger eladásra kínálja az épületet és birtokot 2012 óta, amelynek ma már Chateau Artisan a neve, de a folyamatos árcsökkentés ellenére sem sikerült értékesíteni. Manapság többnyire esküvőkhöz bérelik a gazdagok. Dwyane Wade profi kosárlabdázó és Gabrielle Union színésznő is itt kötött házasságot, távol a világ zajától 2014-ben.

 

 

A tágas, tószerű duzzasztógát által körülvett elképesztő szerkezet kiegyensúlyozottan szimmetrikus. A vendégek az ingatlanra való belépés után gyönyörű sövényekkel és fákkal szegélyezett úton haladhatnak a rezidencia felé. A folyó a birtok szélén kanyarog, ami még látványosabbá teszi a környezetet.

 

 

 

 


 

Charles M. Sieger építészmérnöki diplomáját a Floridai Egyetemen szerezte 1999-ben, ahol cum laude eredménnyel végzett. Tanulmányait később az Ecoles D'Art Americaines-ban, majd a franciaországi Fontainbleau-ban folytatta. Építészként az USA hat államában regisztrált az elmúlt 23 évben, hiszen ez a módja a legális üzleti működésnek. Sieger egyébént a sikeres Sieger-Suarez cég elnöke.

Madártávlatból a kastély és a park:
 

 

 

 

 


 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz