FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Fiatal feleségek, sikertelen házasságok

 

Ronnie Wood és Jekatyerina Ivanova
Korkülönbség: 42 év

A Rolling Stones híres gitárosa 24 éves házasság után vált el feleségétől, akivel korábban 4 gyermeket nevelt. Egy nálánál 42 évvel fiatalabb orosz nővel, Jekatyerina Ivanovával kötött házasságot, ami végül mindössze egy évig tartott. Ez idő alatt Jekatyerinának több ezer alkalommal sikerült a bulvárlapok címlapján szerepelnie, mert a zajos botrányok miatt a szomszédok rendszeresen kihívták a rendőrséget. Végül a kapcsolatnak egy verekedés végérvényesen véget vetett, ami után az orosz pincérnő úgy döntött, hogy soha nem tér vissza sztárhoz.

 

Johnny Depp és Amber Heard
Korkülönbség: 23 év

Mint ismeretes Johnny Depp a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heard kedvéért elhagyta Vanessa Paradys francia modellt, akitől egy lánya is született, a szép és ma már híres Lily Depp, a kifutók sztárja.
A fiatal színésznővel kötött házassága alig tartott egy évnél hosszabb ideig. Azután a "Rum Diary" sztárja azt mondta az újságíróknak, hogy Depp megverte. Ezzel a híres "kalóz" karrierjét alapjaiban rengette meg. Majd egy hosszú válási procedúra után Amber Heard hét millió dollárral, egy lóval és egy kutyussal kilépett Johnny Depp életéből.

 

 

Mel Gibson és Okszana Grigorjeva
Korkülönbség: 14 évMel Gibson, annak idején, Okszana Grigorjeváért elhagyta a neki hét germeket szűlő feleségét. A filmsztár kapcsolata néhány évig tartott a  nála 14 évvel fiatalabb nővel. Okszana ugyancsak erőszakkal vádolta meg világhírű házastársát. Rendkívül célratörő és igényes nőnek bizonyult, így megfelelő összeg fejében gazdagon  távozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz