FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 Hamarosan megszületik
Berlusconi
12-dik unokája

 

Silvio Berlusconi Olaszország leghosszabb ideig hatalmon lévő egykori miniszterelnöke, hiszen három alkalommal, összesen kilenc éven keresztül töltötte be ezt a tisztséget. A 83 éves államférfi még mindig aktívan politizál, és egyúttal sikeres üzletember is. Öt felnőtt gyermeke közül azonban egyik sem foglalkozik politikával. Valamennyien inkább az üzleti világban jeleskednek.

Silvio Berlusconi és Carla Dall'Oglio házasságából két gyermek született Marina és Pier Silvio. Az 53 éves, rendkívül csinos Marina jelenleg a Fininvest Holding és a Mondadori Editore kiadói csoport elnöke. A karcsú hölgy két gyermeket hozott a világra. Nem érdekli a politika, ami érthető is azok után, hogy apját évekkel ezelőtt meghurcolták ellenfelei. Mégis sokan úgy gondolják, hogy Berlusconi pártjának, a Forza Itáliának a vezetésére Marina lenne a legalkalmasabb Silvio utódai közül.

 

 

 

 


Berlusconi idősebbik fia, a jóképű Pier Silvio a Fininvest fő részvényese, valamint a Mediaset csoport alelnöke és vezérigazgatója. A család a Fininvest révén irányítja hatalmas nemzetközi üzleti érdekeltségeit. Pier Silvio Berlusconinak főként televíziós csatornák és lapok tartoznak a cégéhez, de 600 telephellyel rendelkező könyvesbolt hálózatot is birtokol Itáliában. Igazi cápának tartják az üzleti világban. Régebben ugyan több bírósági eljárást is indítottak ellene, ám végül mindig felmentették. Az 50 éves vállalkozó három gyermek apja. Családja a káprázatos Portofinóban él.

Silivo Berlusconi és második felesége, Veronica Lario színésznő házasságból három gyermek született Barbara, Eleonora és Luigi.
Barbara Berlusconi 35 éves, a Fininvest igazgatótanácsának tanácsadója, és jelenleg is az AC Milan igazgatótanácsában ül, amelynek korábban alelnöke, valamint vezérigazgatója is volt. Testvéreivel együtt az olasz Quattordicesima Holding egyik tulajdonosa. Silvio Berlusconi erős, független nőnek és rendkívüli anyának nevezte lányát, aki négy gyermek édesanyja. Az elegáns és szép Barbara olasz-svájci állampolgár jelenleg is.

 

 

 

A 34 éves Eleonora a legtartózkodóbb Silvio Berlusconi öt gyermeke közül. Rajong a divatért, és a bemutatók szerelmese. Társat is a divat világából választott magának, hiszen Guy Binns angol modell és személyi edző volt az élettársa. A párnak két gyermeke született. Éveken át Londonban laktak, de mára már eltávolodtak egymástól, ezért Eleonora visszatért Olaszországba, Macherioba. Binns úr azonban inkább londoni otthonában maradt.

 

A 31 éves Luigi, a legfiatalabb Berlusconi gyerek a svájci Arlesheimben született, és az olaszországi Bocconi egyetemen szerzett diplomát. Ezután az Egyesült Királyságba költözött. A londoni JP Morgan bank kurzusán tanult, hiszen csakis a pénzügyi világban képzelte el a jövőjét.

Jelenleg a Berlusconi család legfőbb vállalkozásának, a Fininvest vállalat kommunikációs cégének a kisebbségi részvényese, de emellett szívesen befektet induló, ígéretes társaságokba is. Noha mindig lenyűgözte a kommunikáció, általában a finanszírozási ügyleteket részesíti előnyben. Úgy tartják a közeli ismerősök, hogy Luigi Berlusconi okos, alázatos, tiszteletteljes és szereti az embereket. Kötelességtudó is, hiszen mindig elsőként érkezik az irodába. Szép barátnője, Federica Fumagalli gyermeket vár, így Silvio Berlusconi, volt olasz kormányfő hamarosan már 12 unokával büszkélkedhet majd.

 

 

Silvio Berlusconi villája Szardínia szigetén:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2020. Minden jog fenntartva
Design: C@diz