FŐOLDAL Milliárdos írók Művészet
 
 

Thalia Sodi

Az álmok fogságában

 

A dél-amerikai sorozatok egykori sztárja, Thalia Sodi jelenleg családanya. A mexikói énekes színésznő még 2000-ben házasságot kötött az olasz származású amerikai zenei producerrel, Tommy Mottolával. Ezzel a színésznő akkori leghőbb vágya teljesült. Házasságukból két gyermek született. (Mottollának előző házasságából már szintén van egy lánya, Sarah és egy fia, Michael.)
Thalia kislánya, Sabrina Sakaë már hat esztendős. Neve japánul boldogulást, jó szerencsét jelent. Thalia a keleti kultúra iránti vonzalma miatt adta lányának ezt a különös hangzású nevet. Kisfia, Matthew Alejandro két éves, és már elkezdett járni. A sztár nincs úgy elzárva a világtól, mint Mottola korábbi élettársa, Mariah Carey, akinek majdnem tönkre ment a karrierje emiatt.


Thalia szerencsére tovább dolgozott, lemezei, könyvei jelentek meg, amelyeket Amerikában és a latin államokban forgalmaztak. A korábbi világhírhez képest mindez azonban kétségtelenül visszalépést jelent.
Sodi közeli barátai elárulták a sajtónak, hogy a sztárnak hiányzik egykori mozgalmas élete. Intenzívebben szeretné folytatni énekesi és színészi karrierjét. Ráadásul a szépséges színésznő úgy véli, párja hűtlen hozzá, emiatt dühös és elégedetlen.

 

 

 

 

 

 

 

Thalia 13 évi házasság után is remekül néz ki. Tommy Mottollával időnként feltűnnek filmbemutatókon és más társasági eseményeken, de a filmsztárnak úgy tűnik ennyi szereplés nem elegendő. A lemezpublikációk mégis egyfajta folytonosságot jelentenek Thalia Sodinak, aki úgy tűnik megbékélt a sorsával. Legutóbb Mottola ugyanis azt nyilatkozta, hogy a házasságuk boldog, és szeretnének még egy gyermeket.

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2013. Minden jog fenntartva
Design: C@diz