FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 


Hírességek vakációja

 

 

 

 

A Bella Hadid(20) és Kendall Jenner(21), a két amerikai csúcsmodell Mykonos szigetén élvezte a nyári vakációt. A görögök felismerték a szép hírességeket, és kedvesen lelkesedtek a lányokért. A szupercsajok élvezetes túrákat tettek motorcsónakjukkal, ahol lazán napfürdőztek, és a tájban gyönyörködtek.
Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner megalapozta már karrierjét a divatiparban. Bella Hadid szintén, hiszen testvére, Gigi Hadid már befutott modell.

 

Mykonos szigetére számos híresség érkezik a világ minden tájáról nyári vakációra. Kendall már másodszor járt itt. Ezúttal átlátszó, fekete ruhát viselt, míg a Bella Hadid fehérbe öltözött. Egy kis időre elvegyültek a nyaralók között, majd barátaik társaságát élvezték finom italok kortyolgatása közben. Később a biztonsági embereik kíséretében elhagyták a mólót és hajóra szálltak. A híres modellek a vakáció után Görögországból Londonba repültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mykonos rendkívül népszerű az amerikai hírességek körében, hiszen Lindsay Lohan is ott pihente ki fáradalmait. A fekete fürdőruha nem hatott túl előnyösen sápadt testén. Úgy tűnik nem élvezi túlzottan fürdőzést sem.

Tiffany Trump egyre több figyelmet követel magának. Nemrég édesanyjával Olaszországban, Capri szigetén nyaralt. Korábban Tiffany Európában utazgatott és, mint tudjuk Magyarországon is járt, majd ezután találkozott anyjával Capri szigetén. Az 53 éves Marla Maples, Trump elnök exfelesége  még mindig csinos. A hölgyek egy luxusjachttal utazgattak a térségben.

A 23 esztendős Tiffany egyre jobban élvezi azt a népszerűséget, amit kizárólag édesapjának, Donald Trump elnöknek köszönhet. A leányzó és anyja élvezik a reflektorfényt és a gondtalan életet.

 

Beatrice Borromeo, (Pierre Casiraghi) Caroline monacói hercegnő fiatalabb fiának felesége Milánóba érkezett. Csaknem három hónappal a szülés után most először utazott kisfiával, Stefano Carlo Ercoléval hazájába, Olaszországba. A patinás nemesi családból származó Beatrice elfogadta bátyja, Carlo Ludovico és sógornője, a neves Marta Ferri divattervezőnő meghívását, hogy néhány napot a milánói palotájukban töltsön. Beatrice Borromeo Casiraghi, aki egyébként újságíró, boldog házasságban él férjével a monacói fejedelemségben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz