FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 

Diana hercegnő unokahúga
menyasszony

 

 

A 29 éves Lady Kitty Spencert, Diana hercegnő unokahúgát eljegyezte a 61 éves dél-afrikai üzletember, Michael Lewis. A babarcú lány Diana testvérének, Charles Spencer grófnak a lánya. A szépséges arisztokrata hölgy modellként is dolgozik, hiszen számos híres divattervező kedvence.

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer gróf feleségével és négy gyermekével a dél-afrikai Fokvárosba költözött néhány évtizeddel ezelőtt. Kitty Dél-Afrikában nőtt fel, ahol pszichológia, politológia és angol szakon szerezett diplomát. A család 1997-ben visszatért az Egyesült Királyságba, miután a szülők elváltak. Kitty ezután művészettörténetet tanult, ezért egy ideig Olaszországban és Londonban is élt.

A szőke szépség már egy éve randizgat Michael Lewis dél-afrikai milliomossal, aki nála 32 évvel, apjánál pedig 5 évvel idősebb. Charles Spencer gróf, Kitty édesapja, ugyanis még csak 55 éves. Természetesen a kor nem számít, ráadásul Michael jóképű, és a bankszámlájának egyenlege 1,5 milliárd dél-afrikai rand.

Michael még karácsony előtt javasolta az eljegyzést. Lady Spencer az ünnepek alatt ellátogatott Fokvárosba, majd ezután boldog híreket osztott meg anyjával, Victoria Lockwooddal és a család többi tagjával. Mindannyian szeretik Michaelt, aki gazdagsága ellenére szerény és barátságos ember. Michael Lewis sikeres, a Foschini dél-afrikai ruházati kiskereskedelmi csoport elnöke, és a Whistles divathálózat tulajdonosa.

Lady Kitty Spencer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2020. Minden jog fenntartva
Design: C@diz